Veckans låt

Veckans låt får bli Hero of war med Rise against.


Halloj!

Tjena!

Igår var det rygg och jag gjorde mer rätt i övningarna än vad jag gjort tidigare. Idag har jag träningsvärk, känns så jävla skönt!

Hoppas ni får en underbar helg och förlåt för dålig uppdatering, hoppas Erik skriver lite ibland också för han har inte alls varit aktiv på lääääänge.


Bättre uppfattningsförmåga, mer alert!

Sitter just nu med kaffe och precis nu kom min favorit låt på radion Rise against nya låt " Hero of war"

Så övergår vi plötsligt till träningen, ja jag tränade idag och det gick oehört bra. Jag försökte idag fokusera på att förbättra mitt flås vilket jag lyckats med bra. Körde intervaller där jag sprang på hög hastighet 1 min och joggade på låg hastighet i en halv minut och tvärtom, detta gjorde jag i 20 min. Förlorade 220 kcal. Fördel att jag går ner i vikt men också en fördel att jag blir mer alert i huvudet, mest det som var syftet med att jogga idag. Den här metoden tänker jag fortsätta med, d v s att på de dagar jag inte tränar styrka ska jag förbättra konditionen.

Vi ses här imorgon!

Tjing tjingeling
M.V.H Fredde


Frukost och träning

Måste bara säga att jag verkligen älskar att bygga muskler! Har en sån jävla träningsvärk idag så det inte är sant.

Det som står på schemat idag är att dra till gymet runt 4 tiden och köra lite intervaller i en halvtimme så man förlorar lite fett, innan dess ska jag promenera till min flickvän.

Nu ska jag slänga i mig en jävla massa proteine.

Längtar man till sommaren eller?
Tjing tjing
M.V.H Fredrik


<3

precis hemkommen från ett träningspass, det blev bröst,biceps och mage. Underbart skönt.
Jag är verkligen på väg mot en jätte bra form.

Ska imorgon förmiddag sätta mig i lugn och ro i en timme och söka jobb samt fixa ett CV (har skrivit det på papper men inte skrivit in det på datorn).

Jag hoppas att ni där ute mår bra, för det gör jag! Har världens underbaraste flickvän och saknar henne som fan, går fan inte vara utan henne en dag!
Tycker om dig! <3

Nu blir det snart mat sen efter det en väldigt skön bastu timme.
Tjing tjing
M.V.H Fredde

Träning!

Hejsan bloggen!

Tänkte skriva lite snabbt bara, ska strax iväg och träna, bröst, biceps och mage.

Peace!

tjingeling

M.V.H fredde

Schlager låtar

japp då mår man som man förtjänar idag!
Lyssnar just nu på en massa gamla schlager låtar med erik.
kebab står på schemat idag, ska vidare ut senare till min kära flickarvän! saknar dig <3


Veckans låt!

Min veckas låt kommer här! Utan tvekan den bästa låten på länge. (fredrik)



Flytten gick bra

Ja då var man hemma ifrån en flytt som tog ca 3 timmar. Allt gick suveränt!

Sitter och käkar chocklad och väntar på spaghettin ska bli klar, sjukt hungrig!

Tjing tjing

M.V.H Fredde

Bilden bjuder jag på

Flytt och en snögubbe

Först och främst godmorgon, somnade kl 15.00 och vaknade precis, så visst har man sovit ut!
Denna helgen blir väldigt tuff för min kropp och hjärna men det ska jag klara av. Får kämpa mig igenom.
Jag ska nämligen hjälpa till att flytta, på kalas sen fest. Faktiskt tufft för min kropp!!

Här är bild på örjas största någonsin, snögubbe!!




Dagen över...eller?

Ja då var det kväll för mig, men inte läggdags!

Angående min kost idag så slarvade jag ganska mycket, åt inte de måltider jag skulle ha ätit.
Men jag deppar inte över det, som jag berättade innan så bryr jag mig inte så mycket om jag slarvar eller ej, så länge jag tränar 3 gånger i veckan och håller mina muskler i form så är jag nöjd. Då jag får ersättning eller jobb ska det inhandlas mycket mat men nu har jag inte några cash.

För övrigt så fick snön all uppmärksamhet idag, några grannar och jag fick för oss att bygga en riktigt stor snögubbe, vilket vi lyckades med! Bilder kommer upp senare inatt.

Tjing tjing

M.V.H Fredde


Nästa måltid: Brunch!

Ja då var det dags för intag av protein. Vaknade nyss.

Frukosten bestod av 1 dl havregryn,linfrön,mjölk och russin.

Ska snart ut på en promenad med hundarna efter det ska jag njuta av en kopp kaffe framför datorn.

Blir en brunch sen vid 1 tiden, efter det ska jag hämta min cykel på stationen för att senare dra vidare och träffa farfar en stund.

tjing tjing

M.V.H Fredrik


Angående bloggen

Hejsan!

Ni vet ju alla att från första början när bloggen startades så var det bara för en avsikt och det var för att vi skulle visa er att man kan förändra sin kropp genom att träna och äta rätt!

Detta tycker inte jag vi har visat er riktigt, så därför ska vi snart börja med det igen.


Eriks
mål var att gå ner 30 kg, han vägde ca 110 kg när vi startade bloggen. Efter bloggen starta rivstardade han och började träna hyfsat hårt med mig, vi gick och vi styrketränade. Jag gjorde lite fel och ville att han skulle styrketräna med mig från början istället för att sätta han på bandet 1 timme. Ångrar dock inte det för han har fått erfarenhet och kunskap av styrketräning och det är ett plus.

Just nu skulle jag tro att han väger 102-106 kg. Precis innan han började tappa motivationen så vägde han 105 kg tror jag, har för mig att han sade det, och det är endå jävligt bra och väldigt starkt jobbat. Plus till honom!
Han går just nu på en diet som kallas LHCF, står för Low Carb High Fat. Väldigt lite kolhydrater och mycket fett. Som sagt så går du upp i vikt av för mycket kolhydratet. Dock inte vilket fett som helst.

Om dieten hittar du här http://www.viktminskning.dk/LCHF-metoden.php

Fredriks mål var att gå upp i vikt, lägga på sig fett och bygga muskler det gick heller inte så bra för mig. Jag tappade motivation pga inga cash vilket förklarar att jag inte hade något jobb därav ingen motivation längre. Jag vet också om att jag kunnat börja fortsätta träna och hålla musklerna slipade men det fanns ingen ork eller motivation till det. erkänner mitt fel och ursäktar mig för er.

Just nu
har börjat igen, fått tillbaka motivation. Känner dock att detta kan gå till överdrift vilket gör att jag börjar FÖR seriöst och tappar det igen och kommer tillbaks till ruta 1. Jag har dock lagt upp 3 träningssessioner per vecka och ska också hålla mig till dessa tre pass, kanske slänger in ett konditionspass, för just nu vill jag bara få synliga muskler och tänker därför deffa, väldigt billigt. Inte något proteinpulver eller massa måltider utspridda på dagen, utan jag käkar det protein jag kommer över. Känns väldigt bra just nu och känner ett jävla pump varenda gång jag gymmar samt ett leende före ankomsten till gymet och efter!

Hoppas också på fler kommentarer från er gott folk, lite synpunkter, lite negativa kommentarer eller positiva! Bara in med kommentarerna. Utan komplimanger eller motsaten till det så kommer vi inte långt. NI är vår styrka :).

Skriv också era bloggar så att vi kan ge er tips eller synpunkter eller vara värdera era blogg med ord.

Tjing tjing
M.V.H Fredde

Tanke + Förvirring = Oordning

Hej.

Det finns dagar då man är glad och det finns dagar då man är överlycklig. Samtidigt finns det dagar då man låter tanken ta över tankegången och man blir förvirrad, orolig och känner sorg. Då blir allt i en enda röra och det blir Oordning, som i betydelsen rörigt

M.V.H Erik


Arbetsförmedlingen och lite böcker.

Precis kommit hem, ska nu snart ner till arbetsförnedringen och fixa lite grejor där, bland annat så jag kan komma med i en vikariepool.
Senare blir det inlämning av böcker till skolan, böcker som jag haft nu i ett halvår.

Men först ska jag hälsa på farfar i hans nya lägenhet, han flyttade precis in i ett gruppboende. Mycket skönt för honom.

Vi ses här sen allihop, hoppas jag i alla fall.
Tjing tjing
M.V.H Fredde!

Hinner skriva lite...

Hejsan alla våra kära bloggläsare!

Fredde is speaking:
Jag känner själv att det inte blivit så många meningar från mig nu i helgen, det beror på att jag inte varit så aktiv här och varit med social med flickvän, familj och vänner. Tyvärr så har man ju ett liv bredvid bloggandet också :P. Men det är ju det som gör att man kan skriva om något!

Resten av dagen som återstår skall spenderas med förmodligen Martin om några timmar på gymet. Ja nu när Erik dissar gymet väldigt ofta, vilket är väldigt tråkigt, så får jag träna med andra. Det går ändå lika bra. försök att hacka på honom!!

Senare blir det tåget mot dösjebro där älskling hämtar mig så vi kan åka hem till henne, där jag också ska sova inatt.


Tjing tjingeling
Take care!
M.V.H Fredde

(gammal bild, men endå fin!)

Glad alla hjärtans dag till....

Jag måste bara få säga glad alla hjärtans dag till betydande personer för mig. Framförallt först till min underbara Mamma<3 Till Emma<3 Till Fredrik<3  Resten av min underbara familj och min släkt<3 Mina underbara vänner<3 Och alla andra som jag känner<3










Tio tusen röda rosor till alla denna fina dag!! (F) <3


Grattis Amor!

Godmorn läsare. Hoppas allt är bra med er en underbar dag som denna, ingen vilken dag som helst..Alla hjärtans dag! Så därför gratulerar jag Amor här i bloggen och på fejjan. Det är ju hans dag denna dagen!

 

Själv ska man till flickvännen idag, jag tar en av de sega bussarna som går typ varannan timme eller något idag.

Jag gjorde en kärleksvideo till henne men jag kunde inte hålla mig till Alla hjärtans dag så hon fick den i torsdags :P Men jag är riktigt nyfiken av mig själv och kan inte hålla inne saker som jag ska ge bort typ.

Jag ska lägga in en annan video här i bloggen som jag hittar på youtube som symobliserar denna underbara dag<3

Ha det bra alla där ute!! Hoppas ni får en toppen dag med en massa massa kärlek!

P.s Tack för igår alla inblandade för en underbart underbar kväll, precis som annars men denna kvällen har nog gett mig mer skratt än jag någonsin har skrattat i hela mitt liv under en och samma kväll<3

M.V.H Erik


Fylla och en erik....

Godmorgon, eller SKÅL!!

Hoppas att alla där ute mår fint, själv mår jag prima. En anna person mår motsatsen till prima.
Men kul som fan hade vi. Tack för kvällen igår alla som var med!

Bjuder på denna bilden!
Tjing tjing!


Party party!

Hej era goda och glada läsare där ute! Hoppas att det är lika bra med er som med mig. Jag känner mig allmänt lycklig och glad. Lyssnar på musik och tänker på en viss person, samtidigt som jag tänker på alla underbara vänner som håller mitt hjärta varmt<3

Men speciellt du, som finns i mina tankar får mig att må underbart bra. Emma<3

Jag lyssnar nu på Björn Rosentröm på hög volym och njuter av tillvaron! Får passa på medan mamma inte är hemma, att ha riktigt hög och härlig volym på :)
Någon som har tips på bra party låtar och gärna lugna härliga låtar? Jag har en del redan men tar gärna emot tips ändå :)

Förmodligen ska jag inte med de andra till Helsingborg, men jag vet inte riktigt. Men den person som är sugen på att festa i Landskrona eller hänga med till Helsingborg senare ikväll, kan ju höra av sig till min mobil. Försök få mig att stanna i Landskrona :P Är lite rädd för Helsingborg :$ Haha.

Ha det bra alla därute och hoppas att ni får en underbar dag!!

P.s I Love <3 You

M.V.H Erik


Ny design samt en ny dag..

Som ni ser så har jag ändrat vår blogg ganska mycket, jag hoppas att det inte ska vara några problem med att tycka om den nya designen, fick sitta i 3 timmar och jobba fram till resultatet.

Ja det var en ny dag, dags för mig att gå och nanna kudden. Nu blir det en "protteshake" och en macka.
Ses i drömmarnas land!
M.V.H Fredde
<3

Söt liten video på Erik!!

Glöm inte att läsa om mig i föregående inlägg! Del 3 kommer imorgon!

Här har ni Erik som när han är som bäst!



Att träna är ingen hobby, det är en livsstil del 2

Då var det dags att fortsätta på min självbiografi!
Del 1 (öppnas i nytt fönster)
http://nerupp.blogg.se/2010/february/att-trana-ar-ingen-hobby-det-ar-en-livsstil.html

Ni som läst den första delen om mitt ungdoms liv vet att jag slutade skriva om mig i den delen i mitt liv då jag var 17 år.

Kunde delat in det hela i kapitlar men det kom jag att tänka på nu hehe. Lite sent, men här fortsätter det.

Precis efter jag fyllde 17 år blev jag medlem på Korpen med Martin, vi kämpade och kämpade på gymet, och fick träna i en massa maskiner, programmet vi tränade efter kallades för nautilus metoden och bådade oss båda gott! Det ökade både vårt självförtroende och vårt välbefinnande.
Den instruktör vi fick hette Peter Bako, grymt duktig instruktör som också var min förebild på gymet. Bra svar, god kunskap, lojalitet som hette duga. Han hjälpte en alltid!

I alla fall så tyckte jag inte att det gav mig mer än självförtroende och form, utan jag ville ha MER, inte drickan utan bättre form, större och finare muskler. En vacker dag lät Martin sitta och träna efter sin jävla nautilus metod och gick vidare till fria vikte och började lyfta lite skryt. Flera träningar drog man dit och lyfte lite samt körde lite på metoden. Underbart!!

Fler och fler träningar, bättre och bättre träningar. Kändes skönt med att känna musklerna så jädra upp pumpade :). Men inte hade jag all den kunskap om hur övningarna skulle utföras på rätt sätt nej det är därför det finns jävligt härligt folk som ser personer som gör fel och går fram lugnt och sansat och visar hur övningen ska utföras. Detta råkade jag ut för några gånger i början och nu för den delen också, men bättre har jag blivit på att förstå och kunna se hur de ska utföras.Stort plus till sådana personer!!!

fortfarande 17 år och inte rört en enda dricka innehållande alkohol, applåder??!! Ja dagarna gick och jag blev mer och mer insatt i att bygga muskler, började kolla upp hur kosten skulle se ut, en massa övningar, tränings metoder, hur mycket sömn. Ja allt!

Funderar starkt på att avsluta här för ikväll och återkomma med resten imorgon. Känns som om jag skrivit en hel del redan. Imorgon kommer jag i alla fall skriva om en ganska så känslig sak, många vet inte om det men japp det får la bli en hemlighet tills imorgon.

Tjing tjingeling!

M.V.H Fredde




Gammal blogg

Hej igen!

Jag kände mig tvungen att komma in och skriva igen efter att ha varit i min gamla blogg och kollat läget. Jag loggade inte in på den, för den känns som ett avslutat kapitel :) Men jag läste lite om vad jag har skrivit och så. Då hittade jag en rätt så festlig text. Hoppas att ni finner den lika rolig.

"Tack?

Tjenis folket!!
Idag när jag och mamma hade varit ute på stan och ätit pizza på Annapolis, så när vi kom hem och cyklade in på gården och skulle ställa våra cyklar...ser jag en kvinna som är ute med sin barnvagn och slår den i marken så barnet nästan studsar 1 meter upp i luften med barnvagnen..jag kutar in på gården och hämtar mamma för att visa henne denna tragedi..då säger hon: "Det där är normalt" och jag bara "Va?!" "Ja, det brukade jag göra med dig också" Då stod jag och funderade och sa en stund efter "Jahapp, nu förstår jag anledningen till två år på IV" :P. Mamma höll på att dö i skratt. Iofs var det rätt kul hehe.
Sen när vi väl har varit hemma ett tag, så hör jag skrik utanför köksfönstret och tittar över på andra sidan gården..så är där ett öppet fönster, lite på  vänster sida..då är det ett barn som gallskriker..då sa jag till mamma "Nu använder hon en annan metod" Mamma gapflabbade igen och sa att jag skulle vara tyst :P.
Jag tror inte på det där med barnvagnen..men något hände i alla fall. Vare sig doktorn inte pallade mina 5 kg som nyfödd och tappade mig i golvet eller om jag fick för lite syre som nyfödd :P."

Nu ska jag gå som lovat :P
M.V.H Erik

Alltså detta samhälle...

Godkväll!

Hela dagen har gått åt till att ta en promenix med skolan. Vi gick från skolan, ner till citadellet och sen gick vidare mot skolan. Hela äventyret tog två timmar. Det var rätt skönt att gå faktiskt och jag kände mig väldigt nöjd :)

Resten av dagen har jag varit med Emma i cirka 2-3 timmar. Sen åkte hon hem och jag gjorde inte så mycket därefter förutom att jag åt mat och sen gick och la mig på soffan en stund och somnade mitt i mitt spelande på Mafia Wars på fejjan. Men jag sov då gott och jag somnade till musik med Akon (Bacon).

Nu ikväll händer det inte allt för mycket, förutom att jag surfar lite på fejjan och ser tv. Spelade nyss på King.com, det är en väldigt rolig spelsida. Där är alla möjliga spel och man spelar om juveler. Skit skoj :)

Men i alla fall, angående rubriken...så ser jag på "Du är vad du äter" och själva programmet i sig kan väl vara okej, förutom när det är kändisar med. De försöker göra det till ett humorprogram och det är säkert min humor, men jag skrattar inte riktigt eftersom det känns som att programmet är fejk. Jag tror nog inte på deras idéer förrän jag själv varit med i programmet. Men där kommer man nog aldrig med ändå :P
Men nu ska jag komma till poängen med rubriken. Ikväll är Sofia Wistam med. Kvinnan som varit med i "Små stjärnorna" osv. Hon framställer sig själv som missbrukare. Det är säkert reklam för kändisar att vara med i programmet. Men det kommer fram att hon är missbrukare på nässpray och treo. Samtidigt som hon i princip blandar dom två medicinerna med vin och champagne. Vilken konstig uppfattning får man då inte av henne? Jag fattar inte vitsen med det!

Usch..vad jag klagar...men jag vill kunna skriva hur jag tycker och tänker om saker och ting, men det känns som jag är väldigt negativ, samtidigt som Fredrik är glad och positiv medan han skriver om sitt liv här i bloggen. Men det är då intressant läsning om honom, saker som inte ens jag själv visste om min bästa vän. Men det finns nog en del som vi inte känner till om varandra, fast det kommer nog fram förr eller senare :)

Nu ska jag fortsätta se på trean, snart börjar "Kniven mot strupen" :D

Godnatt och sov gott på er!

M.V.H Erik


Jims Värld


Dubbla budskap

Godmorn läsare!

Jag sitter och äter äggröra...mums :D Efter det blir det mitt goa te och sen skolan.

Vi ska ta en promenix i skolan idag, i alla fall vi som valt att göra det istället för att åka skidor, bada eller agera Bambi på hal is.

På tal om att vara ute på hal is, så tycker jag att en kanal på tv är det. Tv3 är ute på hal is. Eftersom de visar den klassiskt roliga "Jims värld", en serie som jag alltid tyckt är rolig och den får mig på glatt humör på morgonen genom en massa skratt och några goa leenden. Precis som "Alla älskar Raymond" som börjar direkt efter.

Men tv-serien "Jims värld"...jag börjar undra vad det är för budskap de vill föra fram. Man ser den dära tv-serien avsnitt efter avsnitt och till sist känns det som att man har sett alla avsnitten eftersom de visar avsnitt som redan har visats förut. Men när man ser dom andra avsnitten en gång till märker man att Jim är nog en lite speciell flerbarnspappa. Han super en hel del, vill helst inte göra något hushållsarbete hemma, tar gärna inte hand om barnen men om han absolut måste så utnyttjar han de med barnarbeten osv. Jag har inte riktigt varit noggrann med eftertexterna i slutet av avsnitten, men står det att manusförfattaren heter Anna Anka? Man kan då undra :P Men undra i fall det är fler än jag som har märkt detta dubbla budskap, eller är det bara jag som har lite att göra som glor lite väl för mycket på tv-serier?


I alla fall så vill jag tacka Jenny Tell för mag-influensa-tipset :) Det blir nog att supa Fredde under bordet ändå :P

Nu ska jag till skolan. Ha det gött alla därute!

M.V.H Erik


Att träna är ingen hobby, det är en livsstil

Hejsan folket!

Älskar vi den hobby vi håller på med?  Kan vi leva på det resten av livet? borde vi byta hobby? Svaren har inte jag, men lite resonemang kring det frågorna har jag.

Börjar från början:

Jag kom ut ca 04.00 på natten den 5 maj 1989, efter det har det varit Fredrik som sprungit runt i byn Örja i Landskrona. Intressant? nej inte ett skit för er, men vill berätta lite om varför jag älskar att bygga muskler. Därför börjar jag därifrån, eftersom jag var svag liten och klen :P och har aldrig tyckt om att bygga muskler förrän vid 17 års ålder, men jag har inte legat på latsidan! Nej jag har spelat fotboll, spelat innebandy, spelat badminton. Ja Lite olika sporter har jag varit aktiv i. Detta var i väldigt unga år.

När jag var ca 10 år minns jag nu hur man stod och kollade på när brorsan lyfte sina hantlar och spände musklerna lite, såg coolt ut. Sen minns jag också hur man lyfte stången med si sådär 10-15 kg med sina polare, precis efter man lirat lite fotboll ute på gräset en vacker sommardag. Då var man ju bara 11 år ca. Nostalgi!!

Ca 12 års ålder:

Nej sen struntade jag helt enkelt i att träna, och började spela fotboll mer ofta med mina vänner i byn. Ja kul som fan hade man, lirade också lite landhockey! Nostalgi igen!

Ca 15 års ålder:

Här hände det absolut inte så mycket mer än att man fick en moped, precis som alla andra. Då var det dags för långa åk till exempelvis center syd eller lund och dylikt. Här hände inte mö, dock var det fortfarande myycket fotboll med vänner. Inte har jag legat på latsidan för att jag skaffat mig en moppe.

Vid 16 års ålder började jag intressera mig mycket för att springa, tror det var i mitten av sommaren. Men i alla fall så vet jag att det var här mitt liv tog en vändning! Jag visste vad jag ville göra, i alla fall inom vilket ämne eller vad man ska säga.
Var tvungen att gå ett extra år på iv, men fick välja om jag skulle gå ett extra år på samma skola i en liten grupp, eller på en annan skola och jag valde så klart att gå kvar eftersom jag känner till skolan, elever som lärare. Tyckte att jag inte skulle känna mig komfortabel på en annan skola.

Någon gång då jag precis började i 10:an (klassen kallades så) så frågade vår lärare om någon ville vara med i skoljoggen, eftersom jag, under hela sommaren ägnat tid åt att bara jogga så tackade jag, ja. Vilket en annan i gruppen också gjorde. (klassen/gruppen var på 8 elever)

Skoljoggen är på 5 km och involverar hela skolan d v s 3, 9:0r, 3, 8or, 3, 7or, och slutligen 3, 6or. Ja det blir en hel del elever. Slutresultatet för mig blev 6:e plats, vilket var sjukt bra för mig! Minns det som det var igår :D. Tiden var på 20 min, tror jag. Någonstans där. Hade en kondition som hette duga!
Efter den dagen ägnade jag bara nästan alla dagar åt att bara jogga, fick bättre och bättre resultat varenda gång. Tog det på tid.

Nästa "story" får ni läsa imorgon! :)

Börjar Erik bli rädd om sin hälsa eller......

Känns som att Erik börjar bli rädd om sin hälsa eller så håller han på att bli gammal. Kan också vara så att alla hjärtans dag närmar sig och spendera tiden hemma på toaletten istället för att tillbringa tiden hos sin flickvän med någon film eller dylikt, vore kanske inte så roligt.

Så klart att man ska oroa sig då, men eftersom det är jag som varit magsjuk (igår) och vill festa på fredag med just erik så tycker jag att han ska ta på sig paryhatten och förvänta sig en rolig och festlig kväll på fredag!!

PARTY!!

*pssst* vill att du ska veta att jag tycker om dig emmelie! <3

Tjing tjing!


Svårt beslut, absolut!

Hejsan läsare där ute!
Jag befinner mig i soffan och har musik i högtalarna som är uppskruvade på hög volym. Härligt att ligga och slö lyssna på musik medan man tar det lugnt och tänker sig bort i tankarnas och drömmarnas världar. Världar där man kan vara sig själv och bara sig själv. Endast få vara ifred. Visserligen hade det inte gjort ont med lite sällskap.

Jag är bjuden med till Helsingborg på fredag med Fredde, hans tjej Emmelie och hennes syster. Jag tror att Olsson och Mia också ska med och My, men jag vet inte riktigt för tillfället. Plus att jag inte vet om jag ska med. Numera festar man inte så ofta och det är faktiskt rätt skönt :) Men detta beslutet är lite svårt. Känns som det blev svårare när en av de som ska med på fredag blev sjuk, jag vill faktiskt inte vara sjuk nu och särskilt inte inför helgen då det händer en massa. Träffa polare på lördagen och vara med Emma på söndagen. Men samtidigt vill jag ju med och festa, fast då kommer det svåra beslutet eftersom jag inte är så glad för att festa på bortaplan. Det är lite olika med det annars, brukar kännas bättre om man ska sova i samma stad som man festar då typ. Men tydligen ska det vara en förfest innan Helsingborg, så kanske drar man dit bara och sen hem. Men bara det gör det lite svårare.

Ni märker att jag har lite att tänka på hehe. Men det går över, får försöka ordna det på bästa sätt. Blir någon besviken, får jag stå ut med det. Hade det varit att vi ska festa i Landskrona, hade det känts mycket bättre. Jag får snacka med folket som är inblandade.

Men nu har jag en fråga till er, eller i alla fall till den som är någorlunda kunnig på sjukdomar och grejer.
Alltså..när någon har magsjuka, är det lugnt direkt efter att personen har varit sjuk eller sitter smittan i under 48 timmar? Fick höra det idag och det gjorde allt mycket värre för min tankegång :P

Hoppas någon har svar på min fråga :) Tacksam för svar.

Nu ska jag dricka mitt goa te och bara ta det lugnt, i brist på att göra inget.

Ha det gött alla!!

M.V.H Erik


Gomorron!

Sådär halvt bra, på väg att bli extremt mycket bättre!
varit sjuk sedan igår och över natten har magen lugnat sig jätte mycket, har lite huvudvärk bara så det blir väll en massa serie tittande med lite dofilius och proviva :).

Dags för en skön dusch!
TJING TJING!
M.V.H Fredde

Lång dag

Hej läsare.

När det har varit en lång dag, måste det innebära att man har hittat på en massa saker, eller kan det vara för att det har känts som en lång dag genom att inte ha gjort så mycket?

Jag har varit i skolan, hjälpt en äldre att handla och varit hemma. Nöjd känner jag mig i alla fall ändå :)

Nu blir det sängen av ren tristess. Somna tidigt, vakna tidigt.

Godnatt på er!

M.V.H Erik


Jag rockar Fett!

Godmorn folket! 

I morse när jag vaknade, blev det kaffe som vanligt och rökning under fläkten i köket. Sen satte jag mig framför datorn med kaffet och tittade på tv. Det är inte så mycket på tv runt 05.00 på morgonen, märkligt.
Men jag såg lite av Ellen Degeners och det är ganska underhållande ändå. Senare blev det något på trean och där ser jag lite humorserier för tillfället.

Nu äter jag äggröra och dricker ett glas fun light saft :) Men saft ska man nog inte dricka med denna dieten, som jag har börjat med. Den går ut på att dricka grädde, äta smör, brocolli, ägg, smör, ost, vissa köttgrejer osv. Tänk att kunna njuta av livet och samtidigt kunna gå ner. Underbart, inte sant? 
Efter det blir det mitt nya goa te, fettförbrännande te. Det är riktigt gott faktiskt :D

Efter teet, blir det duschen och raka skägg. (Gud, vad det är gott med ägg)

Sen ska jag till skolan.

Ha det bra alla där ute i vida världen!!

M.V.H Erik


Busfabriken

Hallå igen!

Kände för att skriva lite, är just nu på busfabriken men min underbara flickvän och hennes barn.
Hittade gratis internet och tog tillfället i akt och satte mig för att ge er något att läsa.

Jag vet om att det varit lite "fattig" läsning på senaste men jag har inte något speciellt att skriva om, men det kommer nog lite mer intressant att läsa senare!

Tjing Tjing!

M.V.H Fredrik!


Yoo, god eftermiddag!

Hej igen!

Nyss kommen från syrran, innan dess var mor min och jag på city gross i hyllinge och shoppade loss :P
Sitter och njuter av mitt kaffe just nu, ska kolla runt lite på ams om det finns några lämpliga jobb för mig.

Nu fortsätter jag njuta av mitt kaffe så får ni ha det så bra så länge!

Tjing tjing!
M.V.H Fredde


Yoo, Godmorgon!

Gott folk, idag är en ny morgon och det innebär nya händelser. Hade tänkt tillbringa tiden idag i hbg och hos systern min eftersom min flickvän är sjuk :(.

Jag har inte så mycket mer att skriva mer än att jag äter gröt, börjat träna lite smått igen, för er som vet vår historia så har vi tränat väldigt seriöst innan så det är väll på tiden att börja igen.

Tjing tjing!

Yo wazzup!

Hallå folket! Saknat er alla!

Fredde is speaking!

Hoppas alla mår bra där ute, själv mår jag toppen som snoppen.
Nyss varit och tränat..och vilken kick, det kändes som på de gamla dar då man var i storform!
Nu sitter jag här och dagdrömmer om jobb samt skriver så fingrarna brinner upp. Lyssnar också på min nya favorit låt, Här har ni den:
(Jag hör av mig här imorgon, Tjing tjing!)

Barnen i Bullerbyn

Hej folket!

Detta vädret påminner en, eller i alla fall mig om filmerna Barnen i Bullerbyn. Den dära skomakaren som säger med en skarp, bestämd och arg röst: "Stäng dörra" Typ, medan de små söta barnen går in en och en till honom när de är lite rädda men samtidigt tycker att det verkar roligt.
Det var länge sen man såg dom filmerna. Men det som var lite dåligt, enligt min mening var att det gjordes två olika sorters versioner av det, om jag inte minns fel?



Nu blev jag lite så där nostalgisk som jag kan få för mig att bli lite då och då. Men det är härligt med minnen, tycker jag. Man känner sig fri och öppen och det känns som att man kan skriva om allt som man upplevde som yngre. Man fick lära sig att använda synen, smaken, hörseln och rörelserna på så många olika sätt. Man tog dom första stegen, fick känna det kalla trägolvet mot sina nakna små barnfötter. Känna att foten rörde golvet, när man tänker på det kan man nästan höra dom dära första stegen som man tog. Ett stort steg för bebisen, ett större steg för framtiden. 
Man fick lära sig så mycket om olika saker och ting. Lära sig livets gåta, det var det som man fick i livet som en gåva.
Man lärde känna nya kretser, man hade olika sorters lekar. Man sov över hos varandra.



En gång när jag var yngre, då jag sov över hos en polare vid namn Pontus som jag har känt sen förlossningen, sen vidare till dagis och vidare från förskolan till nionde klass. Sen hamnade man på olika vägar.
Men i alla fall, en gång när jag sov över hos honom, så insisterade jag på att se den dära gamla dinosaurie filmen. Jurassic Park. Fast våra mammor sa emot så ville jag och Pontus ändå se den. Men under natten, efter filmen då vi hade somnat. Så drömde jag mardrömmar, som ledde till att mamma  fick komma och hämta mig mitt i natten. Efter det, dröjde det tills jag såg den filmen igen :P



Äsch..nog med nostalgi nu.

Detta vädret kan man ju tycka väldigt illa om och tycka att det är ett pissigt snö-oväder. Men typ imorn tycker man säkert att det är tråkigt att det fortfarande inte är storm längre, samtidigt som man verkligen inte vill att det ska bli storm igen. Kluvade tankar då alltså :P Det är säkert bara jag som tänker så. Om inte, så dela gärna med er.

Jag är en riktig tänkare, visserligen känns det som att det har blivit mindre tankar nu om saker och ting. Inget negativt alltså, bara tankar om allt möjligt. Eller egentligen är dom inte helt borta, det känns som det kommit fler på något vis. Men det är bara till att försöka tänka på en annan sak som är en enda sak, då kan man få bort den andra filosifieringen (Stavning?) Det är ett ord som jag har svårt att stava till. Men äsch..ni förstår nog ändå vad jag menar.



Nu ska jag ta och dricka te, det teet som jag skrev om igår. Det var riktigt gott faktiskt och av någon konstig anledning känns det som att det gör eller kommer att göra susen. Men det som är konstigt är att man kan nog inte känna av det redan, bara efter en dag. Men man får väl hoppas på det bästa. Snart blir det en ny liten planering om viktnedgång också, men för tillfället är det inte officiellt :)

Ha det gött alla där ute!

M.V.H Erik


Barn, te och jäkelskap

Hejsan folket! Hoppas att det är lika bra med er som det är med mig :) Jag har precis pluggat lite och är helnöjd. Nu fryser jag mest och ser på tv4 på "Familjen Annorlunda". En massa barn i var familj, det är nästan så man blir förvirrad över alla barn som springer runder och lite smått rädd för allt stök.

Många människor precis som jag, funderar ju på hur det skulle kunna se ut i framtiden när man har familj, med barn, en underbar fru osv. Samtidigt som man helst inte skulle vilja ha barn för tillfället. Det är ju självklart bättre att ha det ordentligt planerat med ett bra hem, ett jobb osv. Men i alla fall om vi går tillbaka till där man tänker på barn, så kan jag bli lite rädd när jag ser det programmet med alla barnfamiljerna. Just innan man slår igång tv4, så drömmer man om barn i framtiden...när man tittat på programmet en stund med stora och förvirrade ögon, så stänger man av tanken på barn och börjar tänka..."Hmm...kanske ska man inte ha barn ändå" :P Men det kommer man ju vilja ha senare. Jag vill absolut inte ha just nu, så tro inte det bara för att jag sitter och skriver om detta nu. Jag vill bara dela med mig av min tankegång :)


Jag har tänkt blogga en del nu, men jag kan inte lova något eller jag vill snarare inte lova något ifall jag inte kan hålla det. Jag skriver lite när jag känner för det. Men nu är det så att vår grupp på facebook blir bara större och större. Vi hänvisar ju hit till bloggen genom gruppen också, så man kanske ska ha upp lite rolig läsning också. Kanske lämnar Fredrik också en kråka här i bloggen, det tror jag helt säkert.

Nu ska jag läsa lite vidare i min skolbok och sen göra mig i ordning för natten. Kanske blir det lite kaffe, eller blir det försent att dricka det nu. Får se vad hjärnan och magen säger, kanske blir de osams. Eller bara kommer överens om att det är slut druckit med kaffe nu för ikväll :P

Förresten..jag och min flickvän gick runt på stan en runda idag för att se om hon hittade en present till sin mamma som fyller år idag. Då såg vi en te-butik och det stod en lapp på skyltfönstret "Fettförbrännar-te" och det lät ju mycket märkligt. Men jag blev nyfiken och sprang in i butiken, efter mig kom Emma. När vi gick in i butiken luktade det te för fulla koppar (Humor). Där såg ut att vara te från så gott som hela världen och det luktade något så underbart gott.
Så förmodligen blir det lite "Fettförbrännar-te" att dricka ikväll :) Det såg faktiskt ganska gott ut, fast man inte riktigt såg teet, kanske var det för att det såg så fint ut med inslaget och så. Men jag köpte fem stycken för 2 kr styck.

Ni får ha det så bra alla där ute!! Vi ses säkerligen snart igen, om inte ute någonstans så här eller på facebook :D

M.V.H Erik


RSS 2.0