Städning?

Godmorgon alla!

Typisk lördag morgonm, bakfylla och sen har man städning att ta itu med :(
Fast har säsong 9 av vänner att se fram emot senare på dagen :).


Fredag

Godmorgon allt folk! Nyss vaknat, tog en powernap på 2 timmar. Det finns inget skönare. Har faktiskt inte så mycket att skriva om utan jag tänkte bara berätta hur min dag ser ut idag och jag säger bara ett ord, festa!


Kaffe med filmjölk..

Hejsan alla! fredde här....

Rubriken fick döpas till något relaterat till frukost varför jag nyss vaknat. Jag hoppas att allt är bra med er bloggläsare! Med mig är det underbart, känns faktiskt som en ovanlig morgon fråga mig inte varför men det känns så idag.

Ska fixa mig nu snart, ska till skolan och plugga som ett as!

M.V.H Fredrik!


natten är här för att stanna en stund...

Hej alla kära bloggläsare! :)


Fredde is speaking.....vet om att somnar jag nu, så kommer jag aldrig vakna före kl 10 imorgon (skola). Så jag tänkte faktiskt "dygna" som kallas, tänkte vara uppe hela natten med andra ord, känns jävligt onödigt faktiskt. Men jag har erfarenhet av detta och tänker inte missa skolan pga att jag klantat mig som vanligt och försovit mig, jag får stå mitt kasst nu!.

nu blir det en kort runda och senare en varm macka med en kopp kaffe.


Fika!

Tjena bloggen...hmm pratar med något abstrakt. Tjena alla bloggläsare!

Hoppas att allt är väldigt bra med er, med mig är det fint..lite hungrig bara men väntar tills morsan vaknar så hon kan laga middag idag.

Inte hänt så mycket idag förutom att jag fikade med Erik och Mia, väldigt mysigt och trevligt. Tyvärr så orkade jag inte fota, ja hur man nu kan vara så lat det vet jag inte. Men jag slänger upp en bild på mig och en låt som spelas om och om igen här hemma och på mp3n :)

Videoblogg!!!


RSS 2.0