16 = otursdag

Tänkte dela med mig av en sak som hände imorse in school.

Det är så här att jag brukar ha med en shaker med pulver i (proteinpulver) och brukar blanda detta med vatten för att få i mig extra protein.
Skulle fylla på vatten i shakern på toan, men innan jag skulle göra detta så åker shakern i golvet och 1/4 av pulvret åkte ut så jag blev förbannad men kunde endå släppa det och fortsatte processen, för jag tänkte det kan ju endå inte bli värre. Precis efter jag tagit upp lite av pulvret och hällt i det i toan (det som trillade ut) så hällde jag vatten i shakern och tänkte precis sätta på locket men så fick jag sms och tänkte oj, vem fan skickade nu, blev ju glad så jag tappade shakern. Den gled ur och föll ner på golvet och VIPS så var det vatten blandat med puvler  på hela golvet på toan.


Torkade upp åtminstone pulvret som hade löst sig med vattnet på golvet, suck. Men jag tänkte att där var ju lite kvar att dricka i shakern (typ 1/2 pulvret från början), jag kan ju inte gå hungrig i 3 timmar, så jag fortsatte att kasta papper efter papper med pulver blandat med vatten i toan MEN det jag inte tänkte på var att jag hade torkat med papper som man inte får kasta i toan, Ni vet sånt papper som brukar finnas i vita skåp med en spegel på ganska så långt papper, så jag spolade och..... ja ni kan ju tänka er hur rädd jag blev och tänkte springa ut från toan och skrika översvämning eller något, skit rädd blev jag. Fast det klarade sig.

Jag fick ta toa borsten och försöka pumpa samtidigt som jag spolade, men så klart så ska jag tappa borsten :( så jag fick ta ner handen i toa vattnet och fiska upp den och fick napp!

HAHAHA inte nog med det! när jag gick ut från toan så stod mina vänner vid datorerna precis utanför toaletterna. SMILE! Jippi, blev as röd i huvudet. haha deras kommentar blev: Var det du som var där inne!? tänkte väll vilken dum jävel som spolar 6 gånger gång efter gång. Tur att det inte var någon annan, ja fyfan vad jag hade skämts.

M.V.H Fredrik, han som alltid har turen med. (ironi)

Utgång och planering på att designa bloggen på nytt!

Goddagens!

Sitter här i handduk och svettas dom bara den, precis kommit ur bastun och tänkte på bloggen, tänkte skriva något litet.

Ja! hade tänkt att designa bloggen lite imorgon, ska försöka hitta något snyggt som kan får er läsare att tänka "WOW! vilken fin blogg dom har" har ni tips så är ni får ni gärna dela med dom till oss.

Ska strax in i bastun nu igen och svettas en sista gång, sen ska jag fixa till mig för att sedan dra ner till stan och festa lite. Behöver det nu efter hård träning, orkar inte bara träna sova och äta. Hoppas vi ses ute mina vänner! Ha det bra annars och ta det lungt i helgen för fasen! :) Love YA

M.V.H Fredde


Börja om på ruta ett!

Godmorn!
Jag skrev ett långt inlägg nyss om fredagen och skulle lägga in en video samtidigt, men då försvann all text :/ Mycket tradit.

Men jag skrev i alla fall om att det är fredag nu och att det är härligt för många, men jag ska jobba hela helgen ändå :)

I eftermiddag blir det fika med gänget från skolan :) Trevligt trevligt :D

Om 3 veckor blir det dära sviniga vaccinet. Man kan tydligen få vissa biverkningar och grejer :O Men man slipper då vara svinig. Tihi.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning för jobb. Börjar 07.00.

Ha det gött alla!!

M.V.H Erik

Fredag, underbara fredag!



M.V.H Erik Markow

Städa och träning

Hej bloggen och alla bloggläsare!

Jag hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen som sno....
Kostschemat ser ut som igår fortfarande, bara lite ändringar i och med att jag tränar idag (hade vilodag igår).
Men före träning - Mat - Efter träning - gainer sen middag -.

Har inte så mycket att säga er nu utan slänger in en normal bild på mig. också får ni lyssna på Erik Linders cover av ännu doftar kärlek. Tycker faktiskt att han gör det bättre än originalet, skön att lyssna på så dags på morgonen :)

 


Godmorgon

Hej alla har äntligen fått liv i min kropp igen efter 9 timmars sömn, underbart är det.


Inte riktigt på humör idag, känns som om alla är helt sura idag så klart så smittar dom av sig. Kan dom liksom inte vara lite glad istället vad tjänar dom på det?

För övrigt så mår jag prima, brukar jag alltid må så här dags på morgonen :), ska sätta på cd2 av transformer 2 snart, men först kommer mitt kostschema för idag. Vägde mig också idag förresten och det blev hela 64,6 ungefär. Kan stämma ganska bra.

1100 proteinshake

11.30 1 dl havregryn och en macka med smält ost
på.
                                       

13.30 vitt ris med lax citron sås och sallad till det.


15.30 kyckling med pasta, ba sås till det och broccoli.


18.00  Gainer  ca: 600 kcal


20.00  tonfisk med pasta och broccoli

22.30  250 gr kesella, 2 bananer och jordnöttsmör samt lite mjölk


M.v.h fredde den glade :)

God kväll!

Hej alla bloggläsare!  

Här är hela min kost för den här dagen. 

Frukost blev:
1 dl havregryn
ett glas juice
blandade whey-80.

13.00 - Ryggpass

direkt efter träningspasset, (ca: 14.30) en gainer.

15.30 - Food!

Ba sås men fullkorns spaghetti och lite tonfisk. ett glas fullproppat med antioxidanter + ett glas mjölk.

18.30  En bakad potatis med tonfisk, smör, citron och lök.

21.00 blir det lite gröt med en proteinshake

23.00 Ska jag trycka i mig min sista måltid som består av kessela med två ägg samt linfröolja och jordnötssmör.


Goddagens

Tjena alla!

Vaknade 11 idag, riktigt skönt verkligen asså! 

Frukost blev:
1 dl havregryn
ett glas juice
blandade whey-80.

13.00 - Ryggpass

direkt efter träningspasset, (ca: 14.30) en gainer.

15.30 - Food!

Ba sås men fullkorns spaghetti och lite tonfisk. ett glas fullproppat med antioxidanter + ett glas mjölk.

16.59 - Här är jag nu!


videoblogg!


Erik imitation


Fredrik Svensson


Videoblogg


rakat skägg och rakad....

Hejsan alla kära bloggläsare, sverige vann!!!!...eller vafan vänta nu :S Äh skitsamma tänkte på fel match. Sverige förlora mot danmark, domar jävlarnas fel. Det är det alltid när sitt lag förlorar. Jaja jag kan gotta mig med att jag sitter här vid en nyrak man! Vilket steg i livet asså, en modig man!  Hurra hurra hurra! snyggt blev det också.

knapp knapp knapp knapp knapp knapp knapp knapp erik knappar på sin mobil så mobilen nästan får spel! tur att han inte spelar på den,  då hade den med största sannolikhet fått spel så det stinker av det.


Ska strax ner till Akropolis utan Erik :(, han har lite magont vettifan om han är lite småkär eller nått, något är det i alla fall. Han stannar hemma, vilket är väldigt tråkigt :'( snnnnnnnyyyyft.

Jag hoppas ni inte deppar över förlusten ikväll utan här har ni ju alltid vinster att plocka hem här på bloggen, vi har ju redan vunnit hjärtan den vinsten är den största man vinna! :) Sov så gott, gott folk ska dra mig neråt nu!


Vår maskot!



M.V.H Fredrik

Bye bye skägget!<3


Den segaste dagen hittils i mitt liv

Hej!

Fredrik is speaking!
Idag har jag typ sovit hela dagen, det hela började med att jag vaknade kl 5 för att så snabbt som möjligt få i mig proteiner sen somnade jag om till 8, för att sedan ge mig på nästa måltid (gainer) och så klart så deckade jag kl 9 igen och sov till 11. Vaknade med värsta hungern så jag slängde ihop fullkorns makaroner och lite tonfisk och hällde nästan i mig allt för jag var riktigt hungrig, sen bar det av till träning, såg klart eurotrip vilket för övrigt är en sjukt bra och rolig film.

Efter träning fick det bli en gainer därefter makaroner med tonfisk, börjar tröttna på den maten nu så jag ska snart gå över till kylling med ris/pasta. Började också kolla på Star trek, filmen som hade premiär för en månad sen typ. Bättre än vad jag trodde än så länge precis kommit in i akt 2 så allt har precis förvandlat sig till katastrof.
Somnade precis efter när cd1 var slut och lyckades få sova i en 45 min innan pappa väckte mig :( tack vare att jag inte diskat!!! :@

Läste att ni var intresserade av vad för gym vi tränar på, vi båda tränar på fitness24seven skönt gym, billigt och jävligt härlig personal som jobbar där, underbart trevlig :) stort plus för 24seven!

M.v.h Fredde


R.I.P Freddy!


Förlåt!

Hej alla goa läsare där ute! :D Hoppas det är lika bra med er som det är med mig :) Jag är lite trött nu så här på kvällskvisten, så det kanske var lika bra att det inte blev någon video av mig nu ikväll. Jag gjorde nämligen en video på mig, men den gick upp i rök när jag skulle hitta den på datorn för att lägga in den här. Så jag gav upp projektet :P
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag kommer med en dålig anledning och skyller på att jag praktiserar :P Men jag ska försöka att vara aktiv här ändå och skriva i alla fall minst ett inlägg per dag :)

Träningen går det också mindre bra med, men det är lite svårt. Jag vill gärna ha fasta tider att gå och träna men det går inte så bra när jag jobbar eftersom jag har lite olika tider. Både mornar och kvällar. Sen dessutom så rör jag mig mycket på jobb med :) Det är mycket spring i trappor osv. Lite lyft blir det också, så jag får ju lite träning på det viset med :)

Jag ordnade en minnesstund igår för min polare Freddy. Han misshandlades så svårt att han blev hjärndöd och maskinen stängdes av igår natt. Så blev det en minnesstund för honom igår kväll. Det blev riktigt bra. Vi blev 32 stycken som stod och grät och kramade om varandra runt rosorna och ljusen, utanför GA-skolan i Landskrona. Jag tänkte lägga in en video på honom som en polare som heter Senad, har gjort. Men den kommer i nästa inlägg :)

Jag ska leta upp videon nu och lägga in den här på bloggen, sen ska jag se vidare på den nya serien på Tv3 som heter "Southland", den verkar riktigt bra faktiskt :D

Ha det så bra alla!
Godnatt och sov gott!

M.V.H Erik

Videoblogg


Äntligen! hurra hurra!

Heeeeeej alla bloggläsare, shit vad jag har saknat att skriva till er! verkligen ledsen för riktigt dålig uppdatering men vi är tillbaka!

20.20 är klockan nu när jag skriver detta, vem tänker på mig? *svara* :$

Har snackat lite med Erik och frågat hur hans träning går och svaret blev...hyfsat. Kan backa upp Erik lite eftersom han just nu har praktik så det är lite jobbigt, men hade jag varit honom i den situationen så vet nog alla att jag hade tränat i vilket fall som!

Undrar ni lite om hur det går för mig? Jodå, det går sjukt bra är inne på min 6:e vecka nu och ser redan en bula på magen, *kan misstolkas*. (bulkar)
Tänkte slänga in en bild på mig för ca 1 år sedan.
Tack Sanni för bilden! :)

 


Hemkomst!

Ehm, godmorgon typ, har nyss kommit hem och är hur jävla trött som helst.

Krängde just precis en megamass 2000 bar :) 38 kolhydrater och 8,1 protein Skit bra ! :)

blev väldigt lite text men jag är jätte trött så godnatt alla bloggläsare!

M.V.H Fredde

Erikochfredrik

Hejsan våra älskade bloggläsare! vi har knappast lämnat er, vi har fullt upp med både skola, träning och lite socialt också men nu tänkte vi skriva så våra fingrar trillar av.

Angående vår träning, vilket är vårt huvudämne på bloggen så har den underbart bra.

Fredrik väger just nu 64.1 ca. Senaste vägningen var i förra veckan men jag ska väga mig nu på söndag igen och förhoppningsvis så ska jag väga 65 kg vi får hoppas på det annars ska jag lägga in några fler måltider.

Erik väger just nu 105 kg. Senaste vägningen var för ca 1 månad sedan. Men också här så kämpar han på och vad jag tror så väger han runt 103 kg faktiskt. Han håller på att kämpa för att gå ner i vikt så ge han en massa pushar! :)

Strax bär det av till stan för att fira Johanna som fyllt 18 år! :)

M.V.H erik och kjell-åker ;)


Bra. Inte bra. Väldigt bra :)

Godmorn alla!
Nu sitter jag här och dricker mitt eländiga kaffe :P Hehe. Men det är ju gott och uppiggande på morgonen. Jag har precis vaknat, ungefär för en kvart sen. Det är bra så man kommer iväg på jobbet.
Detta är min fjärde dag på gruppboendet. Jag trivs där verkligen :D Jag tror att det är ganska svårt att otrivas egentligen faktiskt.

Det skumma med jobbet är att första dagen jag kom dit, så träffade jag min handledare och upptäckte att jag har känt henne sen jag var yngre. Hon och hennes syster ägde en affär, precis vid där jag bodde förut en gång. Så vi träffades och snackade ofta och så, jag var väldigt social redan då. Det är nog cirka 6-7 år sen.
Sen kom det fram att jag kände en annan i personalen också, jag var mycket hos henne när jag var yngre och umgicks med hennes barn. Jag har till och med sovit över hos de en gång. Detta var nog cirka 10 år sen.
Sen kom det fram också att jag kände ännu en annan ur personalen, eller i alla fall en från bemanningen, henne har jag känt ända sen cirka 13-14 år tillbaka.
Det är verkligen sjukt konstigt att man kan träffa på folk, på ett arbete där man känner de flesta redan, då märker man hur social man verkligen är. Eller vad det nu kan bero på :O

Jag och Fredrik har varit rätt mycket på gymmet nu på sistone. Men igår blev det inget, eftersom det kom annat ivägen. Men i alla fall måndag och tisdag.
I tisdags gick det bättre för mig på gymmet, då gjorde jag av med 230 kalorier. Det kändes otroligt skönt måste jag säga :D
Men det kommer mer, mer och ännu mer :D Hoppas jag :)
Jag rör ju mig mycket dagligen också, så det ska inte bli några större problem.

Nu känner jag att inlägget börjar bli för långt, får komma mer senare.

Jag är ledig fredag och lördag, skönt :) Då kan man ta det lite lugnt, få sova ut lite och så :) Träffa folk och grejer :D

Förlåt för att det inte har blivit så mycket skrivande på ett tag, men jag ska försöka bättre på. Det är bara det att det blir ganska jobbigt när jag har jobbet också, men det ska inte få komma emellan :D

M.V.H Erik


RSS 2.0