Dålig uppdatering igen..

Hej alla!

förlåt för dålig uppdatering igen, dåligt av oss men vi har haft lite att göra nu de senaste dagarna.

Jag är faktiskt riktigt glad idag, jag får hem det jag beställt från gymgrossisten idag. Igen träning idag heller, vila hela dagen rakt igenom!

Gårdagens träning från oss båda:

Fredrik körde rygg och benpass (blev bara rygg, hann inte med benen) Kändes bra för min rygg syftar på att jag inte fick några smärtor eller skador utan ryggen fick verkligen jobba, men nu idag så känns det som om ryggen vilat under hela träningspasset igår, tror jag kör fel!

Erik gick på löpband i 20 min och förbrände 120 kcal samt att han cyklade i 20 min och förbrände ca 100 kcal. Har för mig att att brände 220 sammmanlagt men det får han rätta till.

Än så länge går det riktigt bra för oss båda med träningen, han har fått en bra början och jag! Ja men ser fan i mig skillnad redan efter 4 och en halv vecka!

M.V.H Fredde


Träning igen

Hej alla!

Då var det dags för min andra träning den här veckan, det är nämligen ben och rygg pass.

Kosten än så länge idag:

04.45 - 3 ägg, 1 dl havregryn, 1 banan och mjölk (mix)

05.00 - sova ytterliggare några timmar

08.30 - vaknar igen och slänger i mig en omellett. receptet har ni i kategorin recept

11.30 - 1 macka delad på två varav 1 halva jordnötssmör och den andra Makrill

blir lite ris och tonfisk innan träningen och efter träning blir det återigen ris och tonfisk.

M.V.H Fredrik


Tidig morgon

Godmorn alla!
Nu sitter jag här igen. Ser tv och tar det lugnt så här på morgonkvisten. Jag har gjort i ordning min lunch för idag och har precis druckit min frukost nutrilett :)

Snart ska jag till jobb. Känns roligt innan jag kommer dit och när jag väl redan är där.

Idag är det möte på skolan klockan 14.00, en halvtimme efter jag slutat, sen träning med Fredrik.

Ha det bra alla där ute!

M.V.H Erik

Frånvarande

Godkväll folket!
Idag har det jobbats mellan 14.00 - 21.00 på praktiken med handikappade. Det har varit en mycket rolig och lärorik dag. Jag trivs där redan :D Personalen är helt jätte schyssta, de jag träffat hittills i alla fall :) Men det blir skoj att träffa resten av personalen, om man nu får det :)
Jag fick mitt schema idag också, jag har en del lediga dagar. Kan skriva upp mitt schema för denna veckan, så vet ni när ni inte får tag på mig osv :) Om det nu är någon som känner sig intresserad av att ha kontakt med mig hehe.

Tisdag: 07.00 - 13.30

Onsdag: 07.00 - 16.00

Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: LEDIG

Lördag: LEDIG

Söndag: 14.00 - 19.00


Jag är rätt nöjd över mitt schema faktiskt :)
Idag blev det inte att äta lunch och middag :O Jag var ute på ärenden ända sen 11.00 tills jag började praktiken klockan 14.00, så jag tänkte inte riktigt på att ta med middag till jobbet. Hann inte heller äta lunch innan jag åkte hemifrån. Så det blev bara en nutrilett idag, men jag åt soppa nu när jag kom hem.
Visserligen fick jag en macka av min handledare på praktiken men jag kände mig lite som en fattig man som inte har mat, ungefär :P Men jag får tänka på att ta med mig lunch imorn i alla fall :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har tänkt gå upp 05.30 imorn bitti.

Godnatt!!

Ha det bra alla!!

M.V.H Erik

dålig uppdatering....

Hallå folket!

Lite dålig uppdatering av mig idag och det får jag ursäkta för, jag vaknade inte förrän kl 10.30 idag så det kändes skönt med sovmorgon och sen var det planering av dagen och så. Det blev inget bloggande förrän nu av mig.


Körde ett bröst och triceps idag (schemat för 3 månader längre ner i inlägget) och det kändes jävligt bra, fick bra pump i musklerna men dock fick jag jätte ont i höger axel, gick över senare men skadan finns ju kvar och kommer med stor sannolikhet att dyka upp vid fler bröst övningar och axelövningar men jag ger mig inte för det, så länge det går att utföra övningarna rätt, så kör jag vidare som vanligt.

Schema för 3 månader ( än så länge har jag tränat i 1 månad,Ingen träning missad):

mån: bröst, triceps

tisdag: Ben, rygg

onsdag: Vila

tors: Vader, Mage

fre: biceps, axlar

Resten av dagarna vila


På löpande band

Godmorn godmorn allesammans!
Hoppas det är bra med er :) Nu har jag kommit hem från gymmet för en stund sen. Det blev inte alldeles för mycket denna gången, men det beror mest på att jag känner mig lite slö med min hosta och jag fick lite ont i halsen.
Jag glömde anteckningsblock och penna, så jag kunde inte riktigt skriva upp hur mycket det blev på löpbandet. Men jag gick i 6.5 km/h på 20 min och gjorde av med 91 kalorier. Inte så mycket än så länge, men det blir mer :)
Jag hade tänkt cykla och sånt där med, men det var bara löpbandet och roddmaskinen som var igång. Resten var avstängda. Roddmaskinen var dessutom upptagen :P

Det är härligt på gym egemtligen och man missar inte det man skulle behöva se på tv, eftersom man har en tv rakt framför sig och till och med ljud på :D Så jag såg "Vakna! Med the Voice" och fick se "Rapattack" som de sjöng för Kissie..Kissie är ju en bloggare som de hade med i programmet för ett tag sen. Hon lät helt nyvaken i telefon :P

Nu ska jag dricka klart min nutrilett. Jag tror att jag skrev lite fel om min diet, men jag fixar det ikväll antagligen. Kommer förmodligen inte hem förrän då igen. Blir mycket att göra idag :)

Ha det så bra alla där ute!!

M.V.H Erik

Ny diet och träning

Hejsan!
Min träning börjar imorn igen, jag har ju inte varit på gymmet på ett tag men jag har ändå försökt gå och cykla så mycket jag kan :)

Imorn klockan 08.00 när jag ska träna, har jag tänkt ta mest motion. Kanske blir det styrketräning också. Jag ska då gå snabbt på löpbandet, möjligtvis blir det cykling också. Jag ska då försöka ta så mycket motion jag kan.
När jag kommer hem ska jag äta linsoppa till frukost, till lunch ska jag dricka nutrilett, till middag blir det linsoppa igen och nutrilett till mellanmål.
På kvällen brukar jag och mamma äta vars två nyttiga mackor, kanske fortsätter jag med det :)

Nu ska jag ta det lugnt och se filmen på tv4 ett tag och sen sova. Ska ju upp ganska tidigt..vid 07.00 :)

M.V.H Erik


Morgondagens planering

Hejsan läsare!
Nu sitter jag här och skriver och dricker mitt kaffe igen :) Ser också på filmen på tv4, eller serie-filmen..vad man nu ska säga. Visserligen känns den ganska kass, samtidigt som att det är en jäkligt bra film egentligen :D Men det kassa är att den är dubbad, bara för att det är en tysk-svensk film. Men om de nu ska behöva dubba den, för att man inte annars förstår filmen är det inte lika bra att låta den stanna i Tyskland då? :S Eller sätta översättning på de som pratar tyska, för det gör de ju på kvinnan som pratar norska...äsch, det verkar verkligen komiskt kan jag säga..

Jag har planerat lite inför imorn :) Först dra till gymmet klockan 08.00, då är jag hemma kanske till 09.00 - 10.00. Sen ska jag till mitt gamla sommarjobb, Varggatan och fixa med papper. Efter det ska jag till Gullstrand en runda. Sen blir det att dra till praktiken som börjar klockan 14.00. Vet dock inte hur länge jag jobbar imorn, men får förmodligen schema när jag kommer dit :) Då kan jag nog dela med mig av tider här på bloggen.

Jag har funderat och funderat...till sist kom jag fram till en lösning angående min diet. Men det kommer i nästa inlägg som jag skriver om en stund :)

Nu ska jag titta vidare på filmen och dricka mitt kaffe, samtidigt som jag spelar lite på Fejjan (Facebook), sen blir det tidigt i bingen :)

Ha det så bra alla där ute!

M.V.H Erik

Före och efter

Hej alla!

Tänkte lägga upp lite före och efter bilder på mig här på bloggen.



2006


17 februari 2008
     

23 maj 2009 Senaste bilden





Ursäkta uttrycket!

Hej kära bloggläsare! ni som tycker om Anna Anka kan sluta läsa nu:

Anna Anka!? ett skämt eller?

Jag vet om att hon är en idiot men för fan inte världens mest dummaste brud och en som trycker ner ungdomars livstil, som inte ens är deras fel!

Citerat från Anna Anka din jävla planka! " Jag har en av de bästa kropparna i världen" vad är det hon försöker bevisa, snälla svara mig!

citerat från Anna anka  "Svenska tjejer är överviktiga"
ditt beniga fanskap! kolla på dig själv!
Hon till och med säger att det finns ingen ursäkt hur dem som är 16 år och ser ut som dom gör nu. Va? Snälla Anna, Det är väll endå inte deras fel. vart barnen än är så finns det snabbmatställen och billigt godis etc, mitt budskap här är att det är låååångt ifrån deras fel, det vet alla ni läsare också men den här utomjordingen har ingen aning om det och låter sin tunga rabbla upp ord som hon helst skulle ha hållt för sig själv.

Det finns inget gott om den tjejen, jag hoppas verkligen att hennes barn inte blir som henne. Ond själ har du och ditt hjärta är svart!


M.V.H fredde


Grattis Grattis!




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHANNA! GRATTIS TILL DINA 18 UNDERBARA ÅR!

Nu är det dags för krogen! Bara synd att det är vilodag idag :P Hehe

M.V.H Erik och Fredrik

Söndag morgon!

Godmorn läsare!
Idag är det söndag och det räknas ju som vilodag..många ligger och är bakfulla och andra som t.ex jag sitter och bara är trött :) Vaknade hyffsat tidigt i natt, som i ungefär åtta timmar. Jätte härligt :D

På måndag är det praktik för min del, i 4 veckor framåt. På ett handikapp gruppboende. Det kommer nog att bli spännande. Sist jag praktiserade var på dagcentret vid korpen, där jag sen fick sommarjobb.
Man får ju prova på lite olika saker, nya saker :)

Jag vill ta det allmänt lugnt idag och bara slappa loss. Sitta på facebook och dega, glo lite på tv. Vill någon träffas en stund så är det okej :)

Ha det så bra alla där ute!

Tack till alla underbara läsare! Vi var har rätt många läsare nu och det uppskattas verkligen! Ni får jätte gärna kommentera och komma med frågor om ni vill :D

Ha det så jätte bra allihop!

M.V.H Erik

Sov gott!

Hej alla bloggläsare fredrik här, Tänkte få i mig lite sömn nu, jag ska upp om 6 timmar för att få i mig nya proteiner etc.

Har bloggat för lite nu dem 2 senaste dagarna tycker jag men det är mest för att jag varit inne på facebook. Om ni nu vill ha våran facebook så får ni gärna det, vet ej om jag kan ge ut Eriks e-mail adress men här får ni min
Fredrik Svensson: [email protected]   och på tal om Barcelona!

Han har gjort sitt 5:e mål på 5 matcher nu! Vilken kille asså :) ZLATAN!


Snygg blogg att vänta!

Hej alla!

Jag hade tänkt mixa ihop lite bilder i photshop ikväll och snygga till bloggen lite. skriv om ni har några synpunkter eller vill fömedla några heta tips som gör det enkelt för mig att snygga till bloggen. Allt är välkommet. Det dyker också upp lite bilder sedan igår kväll.

Tills vidare så får ni njuta av musik, och eftersom Erik satte temat för idag så får jag dra till med några låtar som är lite nostalgiska :)





Far away!

Hej igen underbara läsare!
Idag har det varit en  riktig slappe-dag..riktigt skönt må jag säga :) Bara ta det lugnt. Min själ har känt sig helt frånvarande jäntemot min kropp. Jag är med på frånvaro listan :P

Men idag har jag gjort det jag har lovat er.


FÖRE!




EFTER!



Det jag har lovat er och det jag har lovat mig själv :)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! För det ska jag, vare sig ensam eller inte. Men ikväll väger ensam mest :)

M.V.H Erik

Lördaslyx

Hej bloggläsare, fredrik här! såg att Erik var inne i morse och skrev något så berörande och verkligen rent av
nostalgi skrivet, fick ju en massa andra goda minnen från barndomen när man läste det. Väldigt fint skrivet utav dig Markow.




Hoppas allt är med er och att ni haft en bra helg än så länge för övrigt så har jag inte så mycket att berätta förutom en jävla träningsvärk i biceps och vaderna. Här nedan kommer en bild på min lunch idag, var tvungen att lyxa till det nu när det är lördag.

Kycklingplanka från danny's corner:


Nostalgi

Godmorn kära läsare. Hoppas att det är bra med er :) Med mig är det som det är, det är väl mest hostan som spökar. Fast det känns som att den har blivit en aning bättre :D

I morse blev det nostalgi..jag satte mig framför datorn som vanligt med mitt kaffe, satte igång tv4 och såg Dr Mugg :D Det är ett riktigt bra program, för barn :$ Men jag tycker att barnprogram duger än. Man tänker på saker som man upplevde förr. Man såg Bolibompa med Johan och "Pipen". Ruskigt bra och kul var det. Sen var det ju också Björnes Magasin, Dr Mugg som sagt, Dr Cosmos och det där spelprogrammet på tv4 för barn. Man skulle ringa in och spela Hugo på ett slags tv-spel över sin telefon. Aldrig lyckades jag ringa in, men man kämpade varenda morgon tillsammans med mamma, när man åt frukost och det snart var dags att dra till skolan. Det var härliga tider.

Som liten var allt nytt, man lärde sig en massa saker från grund och botten. Olika saker och ting kändes svårare än andra.
Det som var roligt i mitt kvarter på Remigatan, var att vi lekte "Röda vita rosen" Hela kvarterets barn var med och lekte den där leken. Man gömde t.ex en boll och sen var man i två olika lag, när det ena laget fick fatt i det andra laget, som hade gömt t.ex bollen och skulle få ut tre ledtrådar. En falsk och två sanna ledtrådar. Sen skulle man hitta bollen, var som helst runt hela kvarteret.

När jag var yngre, försökte pappa alltid få mig intresserad av fotboll. Men det var inte enkelt. Egentligen var det lite synd om pappa, han ville ha en son som var lika intresserad av fotboll som honom, han ville ha något gemensamt med sin son. Han köpte sittplatser till oss på Landskrona Bois, som var till mig och honom. Helt utan att jag visste om att han hade köpt dom från början. Jag satt och stirrade på den där bollen som sköts från ena sidan till den andra. Folk fällde varandra på planen. När det gjordes ett mål, ställde alla sig upp och skrek och sjöng ramsor. Trevlig stämning, men nej jag förstod inte.
Istället hamnade jag vid kiosken och åt korv med bröd, med senap och ketchup och drack en coca cola. När jag var i den åldern, så frågade jag en kompis om han ville följa med till kiosken, men det svåra var, att jag hade inte lärt mig hur det uttalades. Så jag sa ordet "Kiosken" precis som det stavas, inte som det låter. Så det lät ju helt jätte konstigt.

Det finns mycket man kan tänka tillbaka på, som man inte förstod som yngre. Egentligen är det väl ganska självklart, eftersom man var yngre och inte hade lärt sig så mycket än. Men när man tänker tillbaka på såna saker som man inte förstod, så kan man känna sig trög för en stund. Men det härliga var att man lärde sig nya saker hela tiden. Fortfarande lär man sig något nytt hela tiden..det är inget som försvinner. Kommer alltid nytt.

Nu fick ni mycket att läsa, hoppas ni gillar mycket läsning :) Ni får lite bilder på nostalgi också, som ni helt säkert känner igen som gammalt, eller nytt också.

   


Tack för mig alla läsare :) Kommentera gärna också om era gamla minnen om ni vill, visst är nostalgi underbart? :D

M.V.H Erik

Mustaschen

Hejsan alla bloggläsare!
Hoppas att allt är bra med er..här är det lite sämre..men det är väl vädret som gör det mesta.

Jag vill passa på att tacka Mia för blogg annonseringen. Det var snällt av dig. Veckans bloggare? Toppen :)
Sånt uppskattas verkligen.

Vi har lite idéer för oss om bloggen, hur vi ska lägga upp lite olika saker. Men det kommer ni att märka :) Design är också på väg, fler foton och fler videor. Men det är bara till att hålla ut! :D

Jag är lite trött på mustaschen..tydligen skrämmer jag bort brudarna med den :P Men det är inte bara därför som jag är sugen på att ta bort den. Det är mer för att den är lite ivägen när jag äter och sånt dära. Skägget stannar, men mustaschen åker imorn :) Jag har lagt upp en bild så ni får ta ett sista farväl av den :P



Tack för ikväll syster Sara. Det var en mycket trevlig och rolig inflyttningsfest. Bara synd att jag var tvungen att gå tidigare...men jag hoppas ni klarade er utan mig :)

Ha det så göttit alla! Vi ses ju förhoppningsvis här imorn igen! :D

M.V.H Erik

Festa nykter?

Hej alla underbara, fantastiska, snygga bloggläsare!

Strax dags för lunch innan mitt axel/biceps pass. Kyckling och bakad potatis med smör och riven ost.

Som rubriken säger så ska både jag och erik på iflytningsfest där vi ska hålla igång nyktra båda två, blir en sväng inom krogen också.

Ni har bilder att vänta på några bloggläsare samt så dyker bilderna upp från vår vilda kväll ikväll! :) tihi

Vill att ni gärna kommer med förslag på bakgrundsfärg och hur vår blogg ska se ut. Vi är inte duktiga på att designa bloggar så därför vänder vi oss till er om tips och råd. Bästa tips/råd får sin blogg eller bild på er publicerad eller bara ert namn, vilket ni vill.

M.V.H Fredrik och Erik


vaknar -->protein-->kolhydrater-->en massa kalorier

Hej alla våra bloggläsare här skrivs det inlägg efter inlägg och det gillas va?

Igår var det ju som sagt min 15:e träning sedan jag började riktigt seriöst, och då var det vaderna och magen som fick ta stryk.

Idag känns det som om jag knappt kan gå, men det är så det ska kännas.

Tänkte kolla min vikt på antingen lördag eller söndag, meningen för mig är att bygga muskelmassa och lägger då på mig en hel del vikt. mitt mål är just nu 70 kg. Min vikt innan jag började låg på 62 kg.

Frukosten består idag utav en drink med snabba proteiner och en omelett

Prottedrink:                    Omeletten bestod av 3 ägg, ost och lite oregano.

halv dl havregryn

en banan

3 dl mjölk

och 1 ägg (mixa)


Godmorn!




Godmorn!
Klockan slår tidigt och jag sitter här och lyssnar på musik. Allt för att inte störa grannarna, men det är svårt. Musik är så underbart att lyssna på. Man kan bara sitta och njuta, få tänka djupt, få skriva djupt.

Tack alla läsare för alla fina och underbara kommentarer som ni har gett oss! Vi har fått en massa bra tipsa från er olika personer. Vänner och bekanta!

Tack Emelie för tipsen du gett oss, alla tips är välkomna. En del tips tar vi åt oss, andra tips tänker vi igenom.

Vi ska göra fler videor, har vi pratat om. Det kommer säkert att bli uppskattat. Vi har haft lite långa videor, men vi kan ju absolut inte låta bli att synas och höras. Det är ju något vi tycker om rätt så mycket. Tihi.

Hoppas ni trivs med vår blogg, lika mycket som vi gör. Men det märks ju också i och för sig att ni gör.

Jag kan sitta och skriva här i en evighet, men det hade nog blivit för långt och för långtråkigt, så jag försöker vara lite kort denna gången.

Tack alla! Fortsätt gärna kommentera! Det är väldigt kul läsning för oss.

M.V.H Erik

Kära bloggläsare...

...Innan jag går och nannar kudden så tänkte jag slänga in ett par bilder på mig sedan igår. väldigt konstiga bilder.

Sov så gott allihopa vi ses imorgon! :)

Vi försöker en gång till!  YES där satt den :)


Erik och Fredrik


Mage, hjärta och själ

Hej folket!
Jag har en riktig slappedag idag och det känns som att öl-kaggen inte blir mindre för tillfället :P Men det ska bli riktigt underbart med träning på måndag. Jag längtar något så oerhört mycket. Just nu är hostan lite väl jobbig kan jag medge :/

Jag tänkte skriva hit lite dikter som jag har skrivit, se vad ni tycker :)




Doften
Jag väntar på en dofts ros
Min nektar
Men ej sitter hon här
I mina tankar är tyvärr hennes enda plats
Och
Förmodligen för evighetens evighets vila


Sådana
Mina ord är sådana
Mina ord är invecklade
Hjälp mig du nådige
Hjälp mig att få dem utvecklade
Mina ord
Hjälp mig att veckla ut dem
Så som jag vecklar ut och öppnar upp mitt hjärta
Min själ
Som en bok
Mina ord är sådana




Hoppas mina dikter gillas :)
Tack för mig!
Ha det så bra alla där ute i det vilda!

M.V.H Erik


Fråga på!

Hejsan alla bloggläsare Jag och Fredrik vill gärna att ni frågar lite om oss eller annat som ni undrar över,
Hänvisar till inlägget under detta!


vader och mage



Yes, såg att Erik, min kompanjon har varit inne och skrivit lite. Själv ska jag inte ligga på latsidan utan det är dags för träningspass nummer 15. Ska slänga i mig en god lunch bestående av bakad potatis och tonfisk och njuta av ett las vegas avsnitt.
Ska senare runt 15 tiden dra mig in till gymmet för att låta magen och vaderna arbeta lite.

Finns det några frågor så ställ dem gärna!
Både jag och Erik älskar att svara på frågor så vi kan säga att ni kan ställa ett par frågor, både till mig och till Erik, nu när både jag och erik är iväg på ärenden, låt oss få lite att göra ikväll.

Sova, gamla sommarjobbet

Tjenixen folket! Erik is speaking :D
Idag händer det inte så mycket, jag var i skolan idag men där var det klabb med saker och ting i klassen som vanligt. Men det är vår mentor som hade blandat ihop lite olika saker och ting, men hon lär väl sig så småningom.

Nu sitter jag, snart ligger i soffan och glor på Top Model. Rätt skoj faktiskt :) Sen ska jag till mitt gamla sommarjobb och lämna lite lönepapper, som är lite smått försenade :P

Sen blir det nog att ta det lugnt idag..hosta upp lite lungor och sånt dära.

Ha det så bra alla där ute i det vilda!

M.V.H Erik


Bloggens första recept


Bloggens första recept är här!

Detta recept används mycket utav mig (fredrik) och görs oftast på morgonen för att få i mig kalorier och proteinet från äggen. Hur gott som helst och enkelt att tillaga

Det du behöver är:
2 ägg
2 msk vatten eller mjölk
1 krm salt
Slänger i lite oregano men ni kan använda annat. Testa er fram.

Fyllning: (välj något av de snart nämnda fyllningar)

  • 1 skiva (ca 50 g) tärnad kassler eller skinka
  • ½ dl hackad (tinad) spenat
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk färska örtkryddor, t.ex. basilika, persilja, gräslök, dragon, körvel
  •  

    Hänvisar er till sidan där ni kan få lite mer hjälp hur ni ska gå tillväga efter ni valt fyllning. http://www.recepten.se/recept/omelett.html

      (öppnas i nytt fönster)

    M.V.H Fredrik






    Here I am too


    Jag ska...*host*..börja träna...*host*

    Hejsan folket!
    Jag tänkte börja träna redan igår..sen skulle jag egentligen gjort det idag. Men jag har en riktigt irriterande hosta. Som började mer när jag kom hem idag..egentligen har den varit där hela tiden, jag har haft ont i halsen på morgonen osv. Men nu har den utvecklats till en ordentligt jobbig irritation. Så jag börjar nog träna på måndag istället, vare sig med eller utan hosta. Jag vill komma igång med träningen och kunna uppdatera om det här på bloggen :)

    Mitt videoklipp jag gjorde i morse, blev nog inte tillräckligt bra. Kanske görs den om..vi får se. Men den har då inte kommit in här än.

    Jag ska gå och se om jag kan ha ett annat liv utan datorn en stund, koka lite kaffe och bara njuta av att vara här hemma och må bra. Är ensam hemma för tillfället, känns rätt okej. Kanske lite plugg och så :) Vem vet, kanske träffar jag också på Nalle Puh :P

    Ha det så bra alla där ute! Hoppas ni är nöjda med bloggen, kom gärna med synpunkter.

    Tack för mig.

    M.V.H Erik


    Fortsatt visat intresse

     Tjena våra bloggläsare, tack för ert intresse att fortsätta följa bloggen! Tack också för de fina kommentarerna.

    Eftersom jag har vilodag ida g så tänkte jag helt utesluta träning och ställa upp på en intervju av Nalle puh, JA det är faktiskt sant! han dök upp framför dörren här hos min kära syster, gissa om jag blev rädd. Han är snäll.

    Hejsan! jag kommer från alaska och är på besök här i skåne,  jag skulle gärna vilja ställa några frågor om dig, om det är okej såklart?

    -
    Ja absolut, låt det gå snabbt.
    Vad heter du?
    -Jag heter Fredrik och bor i lilla Landskrona.
    Hur gammal är du?
    -20 år är jag.
    Hittat något jobb ännu eller?
    -Nja, inte än men jag "jobbar" på det höhö.
    Vad gör du på din fritid då?
    - Jag tränar för fullt (styrketräning) sen pluggar jag upp några kurser på min gamla skola också.
    Ja, då vet ju att din största passion är träning då eller?
    -
    precis jag har tyckt om det sedan jag slutade 1:an
    ,
      Tycker också om att hjälpa andra att nå sina mål med sin träning. Finns inget bättre än att se någon lyckas och sedan är riktigt glad och tacksam för det man hjälpt dem med, liksom en uppfostran av ett barn.
    Har du flickvän?
    -Jag nä! jag lever singellivet.......dock öppen för förslag!
    Trevligt trevligt, är du kär?
    - Haha! du var mig en jäkel på frågor, Men jag ska svara ärligt, nej det är jag inte men är lite intresserad av en tjej faktiskt.
    Jasså, då kan i alla fall utesluta att du är lagd åt det andra hållet.

    Står och funderar lite över hur du blev kompis med Erik?
    - Simpelt! Han är en skön och härlig kille, jävligt humoristisk så man kan lyssna på honom utan att blir trött :)
    Sista frågan, vad vill du säga till mitt gäng i Alaska?
    - Ta er hit! tycker att Kanin, Nasse, ior och Tiger kan ta sig hit någon dag och prata lite.
    Javisst det kan vi fixa! Tack för mig!

    -Tack själv!


    Roliga skämt

    Tänkte slänga in lite roliga skämt så ni får er ett gott skratt så här dags på morgonen. Varför inte skära av och läsa något som ni kanske inte förväntar er att läsa, något helt förvånandsvärt roligt höhö.

    Tänkte också tacka för era fina kommentarer! underbara läsare! hoppas ni är h
    är för att stanna, nu ska jag ta mig an ett glas vatten och spela lite ps3!

    Gumman som är väldigt aktiv? (egen rubrik)

     Killen till tjejen dagen efter de träffades och tillbringade natten tillsammans: -Gumman, hur många killar hade du innan mig? Det blev tyst en lång stund… Då säger killen: -Förlåt mig gumman jag har väl inte sårat dig med min fråga eller? -”Nej då”, svarade tjejen. “Jag räknar fortfarande.”

    Gösta som har en annan syn på livet (egen rubrik)

    Gösta sitter och läser tidningen på lunchrasten. Han vänder sig till jobbarkompisen Harry och säger:
    - Här står det att avhållsamhet från alkohol förlänger livet.. och visst är det sant. I söndags hade jag inte
    så mycket som en pilsner hemma, och det var den längsta dagen hittills i mitt liv..!

    hahahaha Klockren

    Att ha sex med de över 20 är självklart……30 är lyx…….över 40 är en bonus……att ha sex med de över 60 är äldreomsorg……..över 70 är aktiv dödshjälp.


    here i am


    Stora, stora planer!

    Hej igen folket!
    Hoppas att allt är lika bra med er, som med mig. Jag sitter nu och ser Idol med mamsen. Och såklart dricker mitt kaffe :)

    Jag har stora planer framför mig! Jag har inte tränat på ett tag pga en liten inflammation i foten som jag hoppas att det är lugnt med nu. Så jag tänker sätta igång med träningen....(Håll i er)...imorn :D Fredde vet inte om detta, så han kommer att få läsa det här på bloggen, tihi.

    Dom dära stora planerna som jag skrev om..det är att jag ska absolut äta ännu mer nyttigare nu än jag gjort förut. Jag ska be mamma om receptet på en böngryta och en linssoppa som hon gjorde rätt mycket innan. Så har jag tänkt att jag kan variera mellan dom två, så slipper det bli för mycket, långrandigt och mega tråkig mat :P Lite synd om man skulle tröttna.

    När man är 20 år som mig och Fredde så får man inte äta på skolan gratis längre..det kostar 42 tråkiga kronor. Så min nästa stora plan är att antingen ta med lite frukt eller någon tråkig morot att äta när jag är på skolan. Eller mixa ihop något skoj av frukt och annat nyttigt som ändå mättar, så kan jag dricka det på skolan istället, samtidigt som jag pluggar. Då spar jag både tid, vikt och pengar :D
    Så har någon något kul förslag på någon spännande mix som man kan fixa, är det bara till att kommentera. Så lägger jag eller Fredde in förslagen eller tipsen här på bloggen. Det gör inget om vi får flera stycken.

    Jag har tänkt att jag ska vara på gymmet varje dag nu :) Måndag - Söndag. Kanske blir söndag en vilodag..får se. Isåfall blir det förmodligen motion varje dag. Kanske variera mellan maskinerna..alltså löpband, sen cykel, sen något annat trevligt. Men det kommer :) Skaffar jag mig ett schema, så lägger jag in det här :)

    Nu fick ni mycket att läsa, men hoppas det är till belåtenhet. Ni får gärna kommentera om ni vill, alltid kul att läsa. Allt intressant, som förslag och dylikt, hamnar här på bloggen. Antingen av mig eller Fredde.

    M.V.H Erik





    13:e pass

    Min träning gick riktigt bra, slarvade lite med ben men det får gå för den här gången.

    För er som inte vet, så försöker jag komma ihåg hur många träninspass som jag genomfört och just nu är jag på mitt 13:e pass sedan jag började väldigt seriöst.

     Bulkar just nu och ligger på 63 kg, ska väga mig och skriva in det här på bloggen sen, vilket slöfocken Erik också ska göra. Nu ska jag käka lite tonfisk med ris.


    dagens!

    Fredrik här igen, ni blir inte av med mig höhö.

    Snart träning och är väldigt taggad, ska träna rygg och ben idag dock ej vader.
    dagens första lunch består av kyckling, fullkornsris, broccoli och en café de pari sås (stavningen där ja)

    M.V.H Den aktiva


    we're back!

    Ja som sagt så är Erik och jag tillbaka, vi slog våra kloka huvuden ihop och planerade att göra en blogg tillsammans. Erik hade en blogg sedan innan men han fick kramp i fingrarna och några sprickor så mycket som han skrev men nu är han återhämtad och har nya bra formuleringar, tankar, fantasier you name it.
    Han kan allt! en stjärna den killen.

    Jag däremot orkade inte blogga längre, jag tappade intresset att blogga (kanske jävligt dumt att kritisera blogga sådär men det är vad som hände mig). Efter Eriks intressanta idé om att blogga ihop om träning, vardagsliv, humor you name it again! trivs du inte med vår blogg och saknar något som vi inte skriver så får DU gärna meddela oss. Vi vill ju vara måna om våra läsare.


    M.V.H Fredde


    Träning, motion, humor och vardag

    Hejsan alla människor! Här är en blogg av oss, Erik Markow och Fredrik Svensson. Vi skriver om träning, motion, humor och vår vardag.

    Erik Markow's mål är att gå ner i vikt. Målvikten ligger på cirka: 70-80 kg.

    Fredrik Svensson's mål är att gå upp i vikt och få ut mer muskler.

    Så därför har vi döpt vår blogg till "NerUpp". Hoppas ni trivs här i vår blogg och läser så ögonen svider :)

    Vi kommer att försöka få med om vårt vardagsliv, hur vi lever om dagarna, vad vi hittar på osv. Vi ska också få med humor, lite roliga saker om oss osv. Men framför allt så ska vi få med om träning och motion. Visa hur vi gör och vad vi har klarat för mål och så :)

    Tack för oss!

    M.V.H Erik och Fredrik


    Välkommen till min nya blogg!


    RSS 2.0