Arbetsförmedlingen

Hola!
Sitter är och lyssnar på possibility med Lykke li. Riktigt skön låt, låt er falla tillbaka i stolen
och njut av stunden:


Händer inte så mycket idag, förutom att jag ska bada nu om en timme sedan ska jag direkt till arbetsförmedlingen och skriva in mig där. Hoppas snart på att få jobb så jag kan börja bygga muskler igen, har verkligen saknat det starka "bandet" jag och mina muskler hade på gymmet innan. Vi tog en paus men snart börjar vi dejta på riktigt igen! Håll koll och se hur det går :)

Hoppas ni får grymt härlig dag och ta väl hand om varandra. GLÖM INTE - försök betrakta problem som vägen till framgång.

Godmorgon!

Sovit så jävla dåligt nu dem senaste dagarna, har vänt på dygnet.
Hoppas att allt är bra med er och att ni hittar på något riktigt skoj idag, själv ska jag nog till stan och springa in på arbetsförmedlingen.


Friends - Mobbing


Grupp

Hejsan alla!
Nu har vi kommit igång med vår grupp på fejjan (Facebook) och det är en grupp där vi lovar att gå från Landskrona till Malmö om 6.000 medlemmar går med i gruppen. Sen får man också bestämma vad vi ska ha på oss under äventyret. Vi snackade lite igår, om lite annat också som vi funderar att få med i vår planering och äventyr :) Men vi får se hur det blir med det.

Hoppas ni gillar vår grupp och blogg.

Vi har många ggr sagt att vi ska vara aktiva här i denna bloggen, men istället så säger jag denna gången att vi skriver här lite då och då :)
En av anledningarna till att vi inte bloggar så pass som vi borde, är att vi får väldigt lite kommentarer. Vi vill egentligen ha minst en kommentar i varje inlägg vi skriver, det skulle ha varit så underbart roligt att läsa vad ni tycker om oss och vår blogg :)
Det har kommenterats, men lyd mottot: Kommentera Mera.

Jag tänkte lägga in en video här på bloggen, angående Friends olika videor om mot mobbing. Jag hittade inte den som går på tv för tillfället, men jag hittade en annan bra och skärrande video. Titta gärna och beskåda. Och som sagt, kommentera gärna :D :D

P.s Im so happy! Im so happy!

E
<3 E

M.V.H Erik


RSS 2.0