Stördes inte av någon storm.

Som rubriken säger så har har jag inte vaknat av stormen, mycket skönt. Tack vare fisken igår så känner jag mig piggare! Ett mirakel.

Drar mig strax iväg till Folkuniversitetet, de dagar jag inte är på jobb så måste jag ju vara där och kämpa med ansökningar.

Då var man igång, körde bröst idag!

Var iväg på gymet för ett litet tag sedan, körde bröst. Blev en jogging tur på vägen dit före träning, efter träning fick det bli blandat i form av snabb gång och jogging. Riktigt skönt.

Håller just nu på att tina upp lite fisk om jag ska trycka ner, fisk piggar upp ganska mycket, därför vill jag börja med att äta just fisk väldigt mycket de första 2 veckorna :)

Börjar lite smått...

Hade tänkt se om min motivation/ork kan öka genom att börja blogga igen? Vill ju så gärna träna och se fina resultat! Vad som helst som kan öka min motivation till att orka träna och hålla kosten på en fenomenal nivå är välkommet. Tips det vill säga.

Men iaf så ska jag försöka starta imorgon då, sakta men säkert, väga mig precis varje dag i veckan (den här veckan för att se om min motivation kan öka genom bara att se resultat, förhoppningsvis.)

Wish me good luck! Sjupp sjupp!


RSS 2.0