dag 3

Jag har alltid velat prova på balett, någon som vet vart man kan utöva den sortens aktivitet? Helst i Landskrona!

För övrigt om träningen så håller jag på att koka upp lite vatten, ska göra lax , potatis och liide grönsaker. Soft!

Sen efter det så ska jag ut och in i grann gymet. Köra lite fysik. Kanske jogga en liten runda också. Runt 55 dagar kvar till Lundaloppet nu ju.

Ha det bra! / Fredrik

Dag 2 inlägg; 3

Så ja, slutat jobbet för halvtimme sedan. Nu ska jag vila upp mig till nästa arbets tid. Efter jobbet imorgon ska jag dra igång med lite jogging.

Ha det bra!

Stress...

Vaknade inte av mitt alarm, eller mina båda alarm rättare sagt. Ställde både väckarklockan och mobilen på på 07.00 men inte fan vaknar jag av dem.

Blir lite stressigt nu, ska iväg och klippas om 20 min sen ska jag iväg och jobba kl 13.00 till 22.30. Soft att tjäna lite pengar!

Antingen ses vi förmodligen i stan eller så ses vi på coop!

Ha en fortsatt lyckad dag!

Dag 2 inlägg; 1

Mm, jag är fortfarande uppe. Duktigt nog ska jag lägga mig vilken minut som helst, målet för idag är att gå upp kl 7, trycka i mig gröt, macka och bananer för att senare utöva lite styrka i grannens gym. Vi ses här senare!

Dag 1

Vår blogg är tillbaka och nu med ett enda syfte, att vinna!

Jag, Fredrik, tänker kämpa genom eld och över glödande kol. Jag ska vinna lundaloppet på 10 km. Tror ni jag lyckas? Nja, give me hope!  Lundaloppet är på 10 km och är min första utmaning i en riktig tävling. Tog på mig detta för att pröva endast min psykiska styrka. Den fysiska styrkan kommer automatiskt. Gå på diet och träna oavbrutet fram till 7 Maj. Ge mig ännu lite mer hopp!  Men jag ska som sagt klara av det så följ med mitt arbete och den tid jag lägger ner på detta.

/ Fredrik  "Hoppet ger styrka och mod, samtidigt som problemet betraktas som vägen till framgång"


RSS 2.0