Sjuk :/

Vaknar med huvudvärk, förkylning och ganska ont i halsen. Jä*la skit :(. Men man ska ju så klart inte deppa för det, jag tänker tillbringa dagen med Böcker,serier och en massa godis/mat (A).

Ska skriva lite hur träningen påverkas också. Håll utkik!

M V H Fredrik Svensson


Hej och hejdå

Jag har inte skrivit något idag, dumt av mig men jag har ingen större förklaring på varför heller. Känner mig inte riktigt kry, ska till och med gå och lägga mig nu. Jag är lite smått trött nu.

Men hoppas att det är bra med er därute :D Jag ska dock bjuda på en bild:



Gissa  vem där


M.V.H Erik


Heej alla!

Jag hoppas att allt är bra med er!

Har lite väl mycket att göra på min fritid nu förtillfället, det är just därför jag inte hinner skriva så mycket. Så fort jag får mig friheten att skriva så gör jag det.

GF Idrott senare vid 6 slaget. Efter den här meningen så ska jag lägga mig ner och läsa en bra bok.

M V H Fredrik!


Välkommen välkommen!

Godkväll!
Jag vill passa på att välkomna min kära vän Fredrik. Vi har en blogg tillsammans, som heter www.nerupp.blogg.se Ett tag tänkte jag att jag kanske skulle ringa honom och berätta hur man skriver inlägg i bloggen. Men idag kom det lite livstecken från honom. Då han skriver om att jag är dålig på att uppdatera om träningen. Helt sant, detta är en blogg om träning. Men att blogga om träningen är vi två om att ha missat. Var har Fredrik hållit hus de senaste dagarna? Tänk på en sak...han kallar mig facebook nörd, men sen han aktiverade sig på facebook igen, har inte varit här inne. Vem är nörd egentligen?

Men jag ska bättra mig angående träningen, i alla fall om större promenader och så :)

Jag var förresten på City Gross idag och fick veta att jag börjar jobba på måndag, så det ska bli skoj :) Kanske ses vi där, om det är någon från Landskrona som läser detta och som brukar handla på City Gross.

Nu ska jag sova. Natti!!!

M.V.H Erik


Kolla nedre inlägg...

Kolla nedre inlägg för min uppdatering än så länge av v.39 av min träning.......

Tänkte smyga in med en mening om Erik bara.
Nu tänker ni säkert att jag kommer till att skriva något fint om honom men faktiskt inte.

Erik??? vart fan är dina uppdatering om DIN träning? har du glömt att skriva om dina stunder på rullbandet och diverse konditons maskiner?

Äsch skärpning nu erik! :) KOM IGEN NU LÄSARE SPORRA HONOM! Om han nu ska krypa iväg till gymet så ska ni iaf få honom DIT!

Vi bloggar för endast en gemsam sak och det är resultat med vår träning.


Uppdatering än så länge

Tänkte skriva ner lite hur det gått än så länge i min träning. (ska försöka få in träningen på bloggen så att den hela tiden syns för er, samt mitt mål!)

Än så länge av v.39;

Kost; Det här har gått riktigt dåligt faktiskt, anledningen till varför det gått så dåligt är för att jag har grymt lite med pengar att spendera på att inhandla mat. Men så fort jag betalat för bilen som jag cyklade in i (kolla tidigare  inlägg) och andra utgifter så kan jag börja planera min kost veckvist. (jag ska bulka i ca 12 veckor)

Sömn;
Mycket bra! Oväntat bra har det gått angående sömnen, har somnat på de tiderna jag velat somna på. Tar man en bok och läser tills man är trött så somnar man lättare. Vilket är en av de nya erfarenheterna jag beskaffat mig.
Träning; Än så länge har det gått hyfsat Men varför vet jag inte, har nog inte kommit in i övningarna än. Vilket jag borde gjort rätt bra. Men men återstår och ser. Har inte så mycket att tillägga här.

Psyket; Det är i prima skick. Känner mig mentalt förberedd inför alla pass och vill ge allt. Vill dock som sagt få i ordning på min kost men pengar räcker inte till och då menar jag att jag har knappt 300 kr kvar av den här månaden :(. Nästa månad kommer också att suga balle, men sådana smällar får man ta.


Mitt träningschema;

Måndag – Rygg/mage

Tisdag – Bröst/axlar/

Onsdag – mage/vader

Torsdag – Vila

Fredag – Vila

Lördag – Armar/mage

Söndag – Framsida/baksida ben


Förlåt för dålig uppdatering..

Ja förlåt för dålig uppdaterinf från min sida, men jag har haft lite att göra faktiskt :/. Både folkuniversitetet, jobbsökande och träningen. Har inte haft så mycket fritid själv. Men idag ska jag på fika med Lovisa i alla fall :) ska bli mycket trevligt!



M V H Fredrik Svensson


I'm your Godfather!

Godmorgon!
Hoppas att allt är bra med er, för det är då bra med mig :) Vaknade för en stund sen och har nu surfat på fejjan medan jag druckit kaffe. Ska snart iväg till City Gross, men innan dess blir det dusch och sånt dära.
Jag ville mest kolla läget och berätta att jag lever hehe :)

Det känns som ni är många som läser och det hoppas vi också :D Annars skriver vi inte i onödan, det är inte det jag säger men vi skriver utan att någon får se vad som händer i våra intressanta liv :P

Förresten...Jag måste berätta en sak!! Jag tror jag har smält det, men det har dock inte kommit fram tårar än, men....*trumvirvel*....Jag...ska...bli Gudfar! Till Tuss och Andys barn! Helt fucking otroligt. Jag är glad! Jag tror det barnet kommer bli bortskämt, tihi. Malin blev Gudmor. Ett perfekt val av Gudmor :)

Nej..nu ska jag inte störa er mer. Ha det gött alla därute!!!

M.V.H Erik


Vem va det som kasta? Vem va det som fucking kasta?



M.V.H Erik Poeten Markow

En liten grej från mej till dej

Lite bättre rim på min rubrik än eriks sketna rubrik :P.

Jag har också något att förmedla er, dock genom youtube. Tänkte slänga in en låt.
Jag väntar på att min kyckling i ugnen ska börja brännas så att man kan fortsätta bränna energi på gymet.

Idag blir det Rygg och axlar.

Mvh Fredrik Svensson!


En liten grej från mig till er

Nu vill jag dela med mig av en sak till er. Ni som inte vet varför jag kallas bland annat Poeten:




En liten koltrast
En liten koltrast flög över skyn
En liten koltrast fick se byn
En lite koltrast flög över ängen
En liten koltrast missade hela poängen
En liten koltrast



Av: Erik Markow


City Gross! Chalalala lala lala la laa!!!


Back in buisness!

Halloj alla läsare!
Hoppas att det är bra med er :)

Jag, Erik Poeten Markow skrev inte alls igår. Då fick Fredrik ta över. Vi kan säga att det var vilodag, jag var bakis och var med min flickvän och hennes familj. Så jag hade så gott som fullt upp.

Men nu är det en ny dag och imorn börjar jag på City Gross. Jag är riktigt jäkla nervös :/ Men det kommer väl att gå bra får jag hoppas :)

Nu ska jag dricka upp det sista kaffet.

Ha det gött alla därute! Dela gärna med er av era upplevelser av helgen som ni har varit med om och dela det med oss :)

M.V.H Erik Poeten Markow

Sovit underbart gott

Fast jag ändå sov från kl 15.00 till 19.00 på kvällen så kunde jag somna kl 24.00, kanske inte exakt 24.00 men jag kunde somna inom en timme i alla fall. Så idag är man hyfsat utvilad och klar i bollen!

Som sagt så ska jag dela med mig av mitt 4 veckors schema sen idag.


I vilket fall som helst så ska jag.....

Ja vilket fall som helst så ska jag börja min 4 veckors tuffa period träning :). Ska skriva lite mer om hur det ska gå till, imorgon kväll.


Tills vidare så får ni ha en underbar natt!

Sjuk och halv bakis!

Jahapp då har man börjat bli sjuk, lite huvudvärk och förkylning. Fast det stoppar inte mig ifrån att börja träna ordentligt nu. 3 månader utan alkohol nu. Ska blir riktigt fint.

Hade tänkt snygga till bloggen nu lite.

För övrigt hoppas jag att ni gillar Vår blogg och fortsätter läsa den.


Godmorgon!

Tjena, Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en trevlig helg.
En "Betaversion" av min workout för 4 veckor fram dyker upp senare ikväll.
För övrigt så ska jag fixa lite gröt med äpple i snart sen ska man iväg och jogga lite. Blir kanske att sätta igång bastun först!

Lite fina bilder på fina människor!


Jag och Elin där vi försökte likna kaniner så gott det gick. Men fint blev det!



Emma lyckades inte heller så mycket. Men vi ser då glada ut :)



High Five!!!!


M.V.H Erik Poeten Markow

Ikväll är det Party!!!! :D /Erik


Frerik Svenssons fredag;

Till att börja med så hoppas jag verkligen att ni haft en bra helg än så länge.

För långa och för många sms och ingen syn på vägen fram så kan det faktiskt hända en olycka.
Det var precis det som hände mig för ungefär 4 månader sedan. Det gick till så här;

Den månaden var ganska speciell, jag hade bestämt mig för att börja träna och hade stora planer på att fixa kosttillskott samt planering för inhandling av kost vecka för vecka. Vill också tillägga att jag precis börjat få igång pengarna från försäkringskassan runt 3000 kr i månaden vilket en 21 årig normal byggd ungdom skulle klara sig på i förhållande till bodybuilding.
Ja ni förstår vad jag menar va!?

En jävligt fin och varm morgon vaknar jag upp och bestämmer tidigt för att dra ner till stan och träffa ett par vänner.
Slänger i mig lite käk och bestämmer mig för att cykla ner till stan men på vägen ner dit så tar mitt liv stopp, i 4 månader! Utanför ford ställer sig en dum jävla idiot förare och försöker förmodligen låta hennes nya äckliga fula bilfan att njuta av en frihet som ford så länge bestulit bilen på. Bilen av märket Ford (ofc) lägger förmodligen märke till lilla mig kommandes på cykel en bra bit ifrån. Jag håler icke i styret utan är helt inne i ett sms som skriver.

Har ingen aning om bilens ägare ser mig och väntar in mig eller om hon bara stått där några sekunder, MEN PANG! säger det iaf och sen var mitt liv helt förstört :(.

3000 kr i självrisk blev det men jag tar just nu det på avbetalning i 2 månader. Det jobbiga med den här historien är att hon ringde inte förrän igår och talade om att bilen har lackerats om. (ja jag länmade mina uppgifter för att jag inte är en person som viker av när man gjort fel för sig, Jo ibland kanske :p )
Men nu har bilen, äntligen efter 4 månader, lackerats om och jag fick reda på att jag kunde betala av det på 2 månader vilket underlättar min kris just för tillfället och kan låta mig leva igenom 2 månader! :)

I nästa inlägg dyker det upp ett inlägg med en låt som betyder as mycket just för tillfället!

M v h Fredrik Svensson

En ny familjemedlem kommen!

Hej igen.

Nu kan man zappa hur mycket man vill på teven, utan att få allt för mycket motion :P Hehe.

Men det är tradit att ha en teve utan fjärrkontroll. Det blev så för ett tag sen för att den förra fjärrkontrollen till teven gick i sönder, jag minns inte riktigt hur men jag tror att det var Majken som rev ner den från bordet och redan innan dess var den halvkass med tejp på batteriluckan..så det var ändå bara en tidsfråga innan det var dags att kassera den.

Men nu har vi fått låna min brors och min svägerskas teve. Stor och behövlig, men framförallt med en fungerbar teve kontroll :)





Nu trivs jag! Hehe


M.V.H Erik Poeten Markow

Hemkommen

Tjena hejsan.

Jag ville ju berätta vad jag har köpt och denna gången blev det ett par jeansbyxor för 299 kr på Dressmann. Helt okej, dessutom var dom riktigt snygga också.
Jag har ingen kamera och hittade ingen bild på internet heller. Kollade på Dressmann.se men där blev ingen större framgång.

Jag såg på deras hemsida att de har storlekar från 2XL - 9 XL. Men tack och lov har man ingen användning för det. Huvudsaken med mitt mål och såna grejer är att jag ska komma någonstans under 2XL i alla fall :)

Nu blir det kaffe för hela slanten och sen ta det allmänt lugnt innan det blir pardy på stranden.

Jag känner mig riktigt alldeles sleten...känns som man inte sovit på riktigt länge, men det har jag ju :O Kanske har jag sovit för mycket eftersom vi sov 11 timmar i natt.

Ha det gött alla därute!! Får se om vi hörs mer innan jag drar hemifrån. Kanske kommer det in en pardy låt :)

M.V.H Erik Poeten Markow

Shoppa! :D

Hejsan folket igen!

Nu ska jag ner på stan med mamsen och shoppa. Hon ska till Kappahl och jag ska till Dressmann. Det behövs lite kläder, lite till ikväll med :) Något som min flickvän inte vet men kommer att se härinne och då tror jag att hon blir glad. Det är ju inte därför som jag ska handla kläder, men det blir som en sorts bonus när hon blir glad :)

Vi ses kanske därute i vimlet, om nu inte alla ligger hemma och är bakis en sån här dag. Eller så är det flesta bakis efter en kväll med godis precis som jag, min flickvän och hennes underbara små-syskon.

Ha det gött alla därute! Berättar förmodligen sen vad jag köpte, ska försöka få in någon bild med eller så :)

M.V.H Erik Poeten Markow

KATASTROF.....

.....Jag har glömt min mobil!!! Den är inte här :( Den är kvar hos min flickvän. Så ska ni nå mig..så får ni höra av er till facebook eller hit, eller ni som har mitt hemnummer, får ringa hem till mig. Har mobilen igen ikväll..


M.V.H Erik Poeten Markow

Myspyskväll med barnen små

God morgon/God eftermiddag!

Nu ska jag dricka kaffe och ha det mysigt för mig själv ett tag. Sen fundilera på vad man ska ha på sig ikväll och sånt dära. Kanske cyklar en runda på motions cykeln också, åt lite godis igår som egentligen var portförbjudna till min mage, men jag kunde inte låta bli.

Men för övrigt var det en helt underbart trevlig kväll igår. 
Jag åkte hem till Emma och såg på Idol med hennes små-syskon, samt åt godis. Sen såg vi en film på fyran efter Idol och den kan jag presentera med ett citat:

"Se upp för dårarna, dårarna stängs" det var ingen vilken som helst som.......*trumvirvel*

"Se upp för dårarna"!!! En bra film faktiskt :) Men vi såg inte hela, för att vi gick och la oss ungefär 22.15 och somnade vid 23.00. Jag och Emma vaknade vid 10.00 i morse. Så det blev mycket mys, mycket sömn.

Ikväll har Tuss fest för att hon fyller år, på Halvmånen i Landskrona. Så det kommer nog bli superduper trevligt :D
Ta på sig varmt och filt och grejer så blir det bra :)

Ha det gött alla därute!!

M.V.H Erik Poeten Markow

Godnatt!

Precis hemkommen från stan, är på väg att lägga mig snart. Hoppas ni har haft en underbar fredag! :)


Jag orkar inte mer! :(

Jävla klant jag är :( vissa saker vill jag fan gå tillbaka och få ogjort :'( ! hatar mig själv!

Går ut på en lååång promenad...... Drar väll förmodligen in till stan och drar till maddes och sätter mig med en bok och en kopp kaffe. Vad mer kan jag göra av situationen? har tänkar på att dricka mig stupfull och röka ett x antal cigg. Men eftersom jag varit nykter i 8 veckor och inte rökar på mer än en vecka så vore det inte så smart.

Dessutom så kan jag inte hantera sprit vid sämre emotionella perioder. Eller en dålig händelse. Blir inte bra då.


Äntligen fredag! Äntligen fredagsmys!!!!! :D <3 <3 <3 M.V.H Erik och självklart Fredrik


Praktik klart, studiebidrag klart. Livet klart.

Goddagens folket!

Med mig är det toppen! Jag har varit iväg idag på skolan och fått ett papper underskrivet så jag får studiebidrag i vanlig ordning. Får pengar om cirka en vecka.
På tisdag börjar jag på praktiken på City Gross. Allt känns helt okej. Skolan har varit åt helvete men nu börjar allt ordna sig. Jag är riktigt jäkla lycklig just nu :) Få praktisera på ett jobb jag har drömt om. Få vara social, packa upp grejer och må bra.

Ikväll ska jag hem till Emma och vi ska passa hennes syskon och spela spel och ha skoj :D

Nu ska jag dricka kaffe i vanlig ordning och sen göra mig i ordning. Ha det gött alla därute!

Vi får tacka Fredde för den fina designen. Vad jag vet är mer på g, plus en massa annat i bloggen! Håll utkik!

M.V.H Erik Poeten Markow


Snart ett Axelpass!

Känner mig grymt motiverad till att träna, och därför pumpar blodet så satans mycket. Idag blir det ett axel pass följt av...inget. Skulle kunnat jogga lite men det känner jag inte för idag.

Lite vecko händelser på bloggen;

* Lägga in en beta version av mitt workout program.
*Lägga in Eriks och mitt mål på bloggen. Vad är det vi strävar efter? Det får ni svar på.
*Få bloggen fulländad (eller vad det nu heter)

M v h
Fredrik


Morgonens låt!


Där fick du till det!

Godkväll folket!
Fredde lurade mig totalt..han skrev att facebook lagts ner och ska inte komma tillbaka förrän om en vecka. Blev helt nollställd :P Inte förrän jag gick in på bloggen och kollade som han bad mig om, såg jag att jag blivit lurad.. Men jag fick ett gott skratt för mig själv ett bra tag. Jag har inte tränat på gymmet idag, men det fick jag igen nu med att träna magmusklerna haha.
Det värsta är att just när Fredde skrev att facebook ska ligga nere i en vecka, skickade jag ett sms till min kompis Jenny. Men Jenny skrev direkt att hon inte trodde på det, sen fick jag erkänna att jag blev lurad totalt..pinsamt :/

Nu är det kväll och har blivit mörkt ute. Det blir det fortare nu för tiden har jag märkt. Men det är ju för att vi är på väg att få vinter, någon gång. Ändå tycker jag att vi har mest sommarväder förjämnan.

Facebook klabbar lite emellanåt. Men jag ska ändå lägga mig i sängen och läsa min Björn Hellberg bok.

Ni får ha det strålande och sova gott!!

M.V.H Erik Poeten Markow


Jag har blivit lurad! Men inte av en tjej..snarare av Fredrik :(


Beroende!!??

Sms mellan mig och Erik;

Fredrik; läste precis på aftonbladet att facebook är nere :/

Erik; Haha Märkte det. Redan innan det lades ner, klagade flera stycken på att det var slött, då kände jag att jag inte var ensam. Men nu kom jag in in alls :-( men coolt att det står till och med på aftonbladet.
Står det något mer om när det kommer tillbaka?

Fredrik; Nej tydligen så kommer det vara nere i en vecka :(

Erik; VA!? Helvete!!

*ASG*

Fredrik; Ja det är något som kraschat :(

Erik; Haha det väntade jag på...helvete....det kommer bli problem runt om i världen.

(Svarade inte tillbaka)

Nytt sms från erik; Var på aftonbladet står det?

Fredrik; Läs vår blogg är du snäll


Sova

Nu ska man lägga sig väldigt tidigt för att försöka komma komma in i en relativt bra dygns rytm.

Väldigt ledsen för att jag inte orkat blogga så hemskt mycket idag, har haft fullt upp.

M v h Fredrik


Varm dag, nya uppdateringar, nya händelser

Tjena hejsan folket!

Allt är bra med mig och mitt kaffe. Hoppas allt är bra med er också :D
Varm dag det är idag och det är skönt :)

Nya uppdateringar har det blivit på bloggen som duktiga Fredde har ordnat. Han har ju inte så mycket för sig nu när han inte är aktiv på fejjan längre.
Men det är bra och mer kommer det att bli :)

Har ni förslag på nya uppdateringar, nyheter och annat ni vill att vi ska dra upp? Kommentera detta inlägget så gör vi vad vi kan. Eran önskan är vår lag. Era besök och kommentarer är vår lycka. Alltså tjänar alla på det :)

Nu ska jag softa vidare och sen iväg. Ha det bra alla därute!!

M.V.H Erik Poeten Markow

Nyhet i bloggen!

Nu har vi lagt in en gilla knapp till bloggen, gilla!

Försenad......!

Vaknade nyss och inser att jag är 5 min ifrån att komma försent till Folk universitetet :/. HÖRS!


Nja..jobb och jobb..men ändå!! :D

Tjena hejsan!

Nu är det kväll och det har inte uppdaterats i bloggen allt för mycket idag. Kanske tycker ni att det är lagom, eller så tycker ni att det är skandal. Men det blir nog varierat :) Förhoppningsvis tappar vi inte lusten som vi gjort förut.

Men nu är det så här att jag har fått praktik. På City Gross. Tror i alla fall att det blir det, för personen som ordnade det till mig, genom skolan ringde förut idag och sa "Du ska dit på tisdag och kolla läget, veta hur det går till och så" Hur ska man ta det om inte som att man fått praktikplats? Kanske uttalade hon sig fel eller så...men jag hoppas jag ska vara där i alla fall.

Jag har sommarjobbat på Ag's Favör för 100 år sen. Men detta är ju något liknande. Dessutom så har ju personalen från Ag's flyttat över till City Gross.
Men jag har glad som en speleman ändå för praktikplatsen :D

Nu ska jag titta vidare på dokumentären på fyran. Om "Möss" :P

M.V.H Erik Poeten Markow

Hemkommen från biceps pass

Ohja fyfan vad mina biceps är pumpade, räknar med en sjuk träningsvärk imorgon fast eftersom jag sitter med ett glas med banan gainer i handen så tror jag att min kropp återhämtar sig ganska bra tills imorgon.

Strax ska man iväg och lira lite fifa hos pölönen, men först innan dess ska man trycka i sig kylling, ris och grönt.

Glöm inte; Lämna aldrig något ogjort, annars kommer ångesten dagen efter.


Hundlek, fika och pannkakor

Godmorn!

Hoppas allt är bra med er därute. Jag vaknade för ungefär en timme sen drygt :) Skönt är det att sova. Men det är ju ingen större nyhet. Kaffet är uppdrucket...men det blir mer snart :)

Om en timme ska jag och mor ut till hundleket vid Dammhagskolan, tillsammans med Majken och Melker.
Det är så trevligt på hundleket, eftersom där är en massa andra människor man träffar och umgås med. Hundarna är så inne i sitt med varandra och leker. Deras matte och husse av alla dess sorter står och snackar om allt möjligt.
Jag själv har inte kommit in i umgänget lika mycket som min mor. Men det är ändå kul att vara där.

Nu ska jag fixa mer kaffe, ha det gött alla därute!! Så hörs vi sen :)

M.V.H Erik Poeten Markow


By Poeten


Killgrupp!

Läs veckans utgåva av lokaltidningen eller använd deras hemsida för att läsa och få reda på mer.


Underbart!

Hej alla!

Underbart att vakna upp tidigt ibland, finns många fördelar med att vakna upp tidigt. Den främsta är ju att man inte missar något av dagen.

Dagens schema;

Frukost (gröt)
Antingen läsa bok eller kolla på en serie
Laga lunch
Dra iväg och träna biceps!
Fika med Matias
Träna killgrupp.


Motion och vikt

Godkväll folket!

För en stund sen kom jag hem från gymmet. Det var skönt att träna, så det skvätte om det :) Bokstavligt talat, eftersom svettigt blev det hehe.

Jag gjorde av med 300 kalorier på motion och sen körde jag lite vikter nere på andra våningen.

Därefter kände jag mig nöjd. Jag var på gymmet i cirka 1 timme och kanske lite mer.

Nu sitter jag framför datorn med kolsyrat vatten och tar det allmänt lugnt. Ska fixa lite, sen sova. Jag tror att jag kommer att sova ganska gott faktiskt :)
Ska lägga mig och läsa Björn Hellberg - Den vita döden
En spännande och bra bok.

Har ni tips på några bra deckare? Jag har fastnat helt för deckare nu. Era tips läggs in i bloggen, era namn med om ni vill :) Tips på böcker både för mig och för er. Kanske för Fredde med, nu när han lagt ner fejjan :S Ingen förstår varför. Troligen inte han heller.

Men nu ska jag sova. Ha det gött alla därute!!

M.V.H Erik Poeten Markow

Kvällens sista aktivitet eller?

Satte mig på cykeln och trampade i 10 min till 24/7 för att där runda av dagen med litet bröst-och magpass. Kändes riktigt skönt, speciellt för magen. Tror jag är på väg mot en riktigt fin form.

Men jag tror inte att kvällen är slut än, i alla fall inte när det gäller fysiska aktiviteter, Hade nämligen städa lite i mitt rum, det blir faktiskt det sista ikväll innan jag lagar sista måltiden för dagen och tar mig an en bra bok.


För övrigt så hoppas jag att ni trivs med vår blogg, skulle ni vilja fråga något så varsågod, vi är inte rädda för att svara på dumma,smarta, nedvärderande frågor eller dylikt! Bara fråga på eller kommentera vad som helst!


Vad gör vi? Nu kör vi!

Tjenahoppsan! Ligger på soffan och tar det allmänt lugnt efter möte idag och sånt dära. Nu ska jag dra på mig träningsbyxor och gå raskande iväg till gymmet. Sen hem och äta flingor med fil. Man får ha något mål att längta efter, förutom att man känner sig trött och stolt över träningen :) Ha det gött alla därute!! Vi hörs senare! M.V.H Erik Poeten Markow

Mitt sista ord också sagt!


Nu får det vara nog. Nu är min sista mening sagd. Obs, vem är Kim lik?


Respons

Haha as bra exempel på onödiga inlägg!!
Jag läste precis Markows fett onödiga inlägg, alltså att skriva om kaffe bara så där och förolämpa mig på min egen blogg (tsm med honom) är ju bara riktigt nedvärderande. Eller?

Han får ha sina åsikter och jag får ha mina, men inte fan ska han nedvärdera mig på vår blogg. Släng dig väggen! Rätta mig om jag har fel, Men ett fint medhållande från honom om videon jag lade upp, det var ju en sak han hade rätt om iaf.


M.V.H Fredrik "fitnessfredde" Svensson :P


Kaffe är svart och inget annat

Hejsan. Såg att Fredde kom med två lögner, i alla fall ur mitt perspektiv. Blev helt chockad när jag såg att han skrev att vi skriver om onödiga saker och att kaffe är med mjölk! Kaffe är utan varken socker eller mjölk, om man vill dricka vanligt kaffe alltså. Annars är inte kaffe = kaffe. Då är kaffe = godis. Rätta mig om jag har fel! Vi skriver om vår vardag, om träning och om oss. Det är inte onödigt :P Tycker ni om vår blogg och om oss, eller tycker ni om oss och vår blogg och tycker vi skriver onödigt? Jag tror Fredde har fel. Enligt min tanke, tycker ni om oss och tycker inte att vi skriver onödigt. Rätta mig om jag har fel! Fredde kan ta sig i brasan ;) Dock en bra låt och fint klipp han la in. Det enda han hade rätt om denna gången :P Vi hörs sen! M.V.H Erik Poeten Markow

Onödiga inlägg och vampyrer!

Javisst är det jävligt onödiga inlägg vi skriver just för tillfället :). But you like us, it's why you keep reading our shit!! :)

Varsågod och ta del av en helt klart skön parodi!!!


Nu händer det grejer

Godmorn! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra, men bara lite smått irriterad. Antagligen så är Csn det också, efter att jag ringt terroriserat de, men det är bara det att det verkar vara svårt att skicka ut studiebidrag. De vill verkligen ha stora förklaringar till att kunna skicka ut pengar. Men förhoppningsvis ska det ordnas nu. Ändå så ska jag till skolan idag på möte och se hur de egentligen vill ha det. Jag ska ringa arbetsförmedlingen idag också, kanske också folkhögskolan. Så får vi se hur det blir :) Ska dricka upp mitt kaffe, hoppa in i duschen och göra mig i ordning för möte. Ha det gött alla därute!! M.V.H Erik Poeten Markow

Kaffe!

Kaffe är gott.

kaffe är svart.

kaffe är gott med mjölk

Kaffe är energigivande.

Kaffe ska vara varmt.

Kaffe är Kaffe!


En sängfösare


Motionera mera!

Godkväll folket!

Jag har precis varit på gymmet med Fredde. Han tränade muskler och jag körde motion. Jag gick på bandet i 30 minuter och gjorde av med 130 kalorier. Sen gjorde jag lite motion på den man tränar på armar och ben, som typ skidor i 15 minuter. Därefter kände jag mig hyfsat nöjd, en bra start.
Gick både dit och hem i snabb takt, så det blir ju med lite extra träning.

Funderar på att dra till gymmet imorn igen, men vet inte om jag gör det före eller efter mötet på skolan. Kanske cyklar jag hemma på motionscykeln istället. Ska nog inte anstränga mig alldeles för mycket, med tanke på att jag är förkyld. Men det verkar gå över för tillfället.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova :)

Ska lägga in ett klipp som ger mig ett gott skratt, om inget annat så måste det bli magmuskler av allt skrattande av den reklamen.

Ha det gött alla därute! Godnatt!!

M.V.H Erik Poeten Markow

James blunt i öronen

Känner riktigt jävla motivation nu att träna. Ska slänga i mig lite gröt, enkel portion med kanel och äpple. sen dra iväg och träna lite rygg, ska dunka james nya låt "stay the night". :)

Förresten så ska Erik Poeten Markow också med, GO GO GO!

M.V.H Fredrik


Riktigt svängig låt!

Hope you like this!



Ryggpass

hej alla kära :)

Hoppas allt är bra med er. Tänkte dra ner till gymet runt 6 tiden och köra slut på ryggen.
Så ser i princip min dag ut för just idag. Tanken slog mig innan också att jag måste snygga till bloggen så fort jag har tid. Förvänta er en snygg blogg senare! :)

 passar just nu mina syster barn

 


Vems grisöra är vems?

Tjenahoppsan folket!
Hoppas att allt är bra med er :) Med mig är det då bra.

För tillfället sker det inte alltför mycket, förutom att jag precis har druckit kaffe och det är tänkt att jag ska vara hundvakt idag till både Majken och Melker. Mamma ska jobba, så jag blir ensam hemma.

Jag hade tänkt dra iväg till Lidl och handla frukt och grejer idag, jag såg i reklambladet att det skulle vara billigt för det nu. Men jag får väl gå dit ikväll eller imorn. Kanske vore det bättre imorn när jag ändå ska till skolan på möte. Men tanken var att gå dit och gå tillbaka. Vi får se hur det blir.

Just nu är både Majken och Melker här. Mamma stack iväg för en stund sen och köpte två grisöron till de små liven.
Då fick Majken för sig att dom störa grisöronen var hennes bägge två, så hon tog tag i dom hade dom i munnen. Hur hon fick plats med dom är en gåta. Men enligt henne så var ingen av grisöronen Melkers :P
Så det blev lite bråk mellan de två små liven. Då stängde jag in Majken i sovrummet en stund så hon fick tugga på sitt grisöra och Melker fick tugga på sitt härute. Då var allt frid och fröjd, tills Majken fick komma ut igen..men då skiljde vi på de och sen somnade de.

Man får visa var gränsen går och då blir allt bra igen hehe. De där två små hundarna är som två små ungar. Jag har länge drömt om barn i ung ålder, men nu drömmer jag om annat :P

Nu ska jag vakta hundarna, mamma stack iväg precis.

Ha det gött alla därute!!

M.V.H Erik Poeten Markow

Hejsan alla!

.... råga på allt så upptäckte jag igår en vis tand som börjar växa fram.
Jädra ********

För övrigt står annars allt rätt still, skönt! vill inte ha en massa rörande tankar, bättre dom håller sig stilla.
Träning idag efter 2 dagars paus annars händer inte så mycket.


Förlåt mina älskade vänner!

Tro inte att detta är ett avskeds brev!


Hej mina kära vänner, på senare tid tror jag nog att ni har märkt mig vara ganska agressiv och lätt irriterad. Detta beror mycket på att jag inte druckit på länge, försöker sluta röka (klarat en vecka), avvaktiverat mig på facebook samt håller på att komma in i mina gamla rutiner när det gäller träning. Mitt jobbsökande får mig också påverkad.

Jag hoppas ni förstår mig och tar mig med en nypa salt just nu. Jag vet personer som blivit lite irriterad på mig, bland annat han som äger bloggen.
Jag ska försöka att vara mig själv men det är inte alls det lättast just nu.

Om jag ska vara ärlig så tror jag att mitt beteende just nu beror på något annat, kan vara något psykiskt eller dylikt men det lär man ju inse förr eller senare.

Tusen gånger förlåt för saker jag sagt och saker jag gjort. Samt saker som jag kommer att göra och säga.

M.V.H Fredrik


En gåta för att vara sann

Godkväll folket!

Antagligen är både kvinnor och män svåra att förstå sig på, men isåfall ber jag om ursäkt

M.V.H Erik Poeten Markow


Det é billet!!!


Hundleket och röstning

Tjenare folket därute!
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar och i alla fall trevlig lugn söndag. Söndagen sägs ju vara en vilodag och det håller jag med om fullständigt.

Jag och Majken har precis kommit hem från Hundleket, där vi var med Anneli och Melker.
Vi gick också en runda till vallokalen så jag kunde rösta. Jag är en i-sista-minuten-person :P Men det gick och det blev bra :) Vad jag röstade på, är Hemligt.

Men nu är det i alla fall avklarat. Så resten av kvällen blir teve och dator för hela slanten. Om inget annat dyker dvs. Men det är nog lugnt på aktivitetsfronten nu. Majken ligger i min säng och försöker reda ut en plats hon kan ligga på, ser väldigt jobbigt och omständigt ut. Men nu till sist hamnade hon med mig i soffan bakom min rygg, mitt i mitt skrivande :P

Nu ska jag surfa vidare.

Tror det kommer in något klipp senare ikväll innan läggdags, om jag nu hittar vad jag ska. Annars skriver jag istället om vilken bok jag läser för tillfället. Riktigt spännande böcker.

Finns det förresten någon som har något tips på någon bra deckare man kan läsa? Jag läser helst pocket, som är lätt att ta med sig när man ska någonstans.

Ha det gött alla därute, så hörs vi!

M.V.H Erik Poeten Markow

Nu klar Nu vila Sen ut Sen vila

Hejsan folket!
Jag märker själv nu att jag uppdaterar bloggen ofta. Men det är ju självklart hel nice att skriva blogg. Egentligen behöver man nog inte ha så mycket att skriva. Mer vad man gör, vad man ska göra, vad man vill ha gjort.

Nu ska jag ta det lugnt efter flyttandet med soffan. Jag sitter för tillfället i vår splitter nya soffa och glor på "Välkommen Hem" och dricker kaffe :)

Sen ska jag ut med Majken (Vår Jack russel, tik) till hundleket som vi kallar det (En hundgård vid Dammhagskolan i Landskrona) tillsammans med Anneli, min ena brors flickvän.

Sen får man ju gå hem igen och ta det allmänt lugnt :) Jag blev sittandes uppe rätt länge i natt. Men ikväll tänkte jag lägga mig hyfsat tidigt i alla fall. Om det går :P

Ha det bra alla därute!! Jag tror vi hörs härinne snart igen. Well see :)

M.V.H Erik Poeten Markow


Gammal soffa ut Ny soffa in

Hejsan folket!
I förgår blev det ändring, en ny soffa kom hem till oss. En riktig gos soffa från DiDi eller vad den heter vid tågstationen i Landskrona. Den gamla soffan ska ut idag. Den ska upp till brorsans och hans tjejs vind.
Så den gamla skinnsoffan ska jag ha när jag flyttar hemifrån :) De flesta säger att det är cirka 20 år dit, tills jag flyttar hemifrån och mamma kallar mig för hennes "Lilla bebis" fortfarande..så det ser mörkt ut :P
Men jag har en lägenhet som jag ska kontakta någon för att kunna kolla på.

Jag vill flytta in i en etta, gärna med stor frys och en balkong. Annars får jag ta vad som finns med en hyra på högst 3 tusen i Landskrona. Om någon vet något, är det bara till att höra av sig :)

Nu kom Fredde hit, så snart ska vi flytta soffan. Ni får ha det bra alla därute!! Hoppas vi hörs mer senare idag, här eller någon annanstans.

M.V.H Erik Poeten Markow

Två barn med en gåva från ovan

Hejsan igen.
Jag vet att jag skrev nyss, men det är bara det att jag kom på en sak som gör mig väldigt stolt över två personer. Jag känner två genin. Två barn som är elva år. De barnen är min flickväns lillebror och lilla-syster. De två är tvillingar. Att vara tvilling och geni hör nog ihop. Bägge två är egentligen väldigt smarta, eftersom att Emmas lilla-syster som heter Elin, är riktigt jäkla duktig på att rita. För mig är det en konstnär och ett geni.
Emmas lillebror som heter Sebastian är ett geni, han köpte spelet Halo Reach..det nya spelet som kom ut nu i veckan i affären. På tre dagar varvade, alltså klarade han hela spelet inom loppet av sammanlagt 6 timmar. För mig är det helt jäkla otroligt!

Nu ska jag surfa vidare på Fejjan.

M.V.H Erik Poeten Markow

Mitt liv är underhållning för alla andra men kanske inte för mig själv?

Hej.
Kanske är ens liv underhållning? Kanske verkar man ha mer roligt än man egentligen har? När jag är med mig själv alldeles för mig själv har jag inte roligt och är ingen större underhållning. Men trivs med vad jag gör vare sig jag är med min flickvän, med kompisar, min familj eller bara med mig själv. 
Jag skriver inte så ofta i bloggen, inte oftare än Fredde. Men han har nog mer vettigt och roligare att skriva om. Jag vet iofs inte heller om det är någon som läser. Men som Fredde skrev i något inlägg på denna blogg för ett tag sen så skriver man ändå. Jag kan säga för mig själv att det är skönt att kunna skriva av sig.

Från början var det tänkt att denna bloggen skulle handla om träning och viktnedgång. Sen handlade den mer om vår vardag som kanske inte alltid handlade om träning och diverse. Men Fredde gör då vad han kan och det ska han ha ett plus i kanten för.

Men en blogg som mest egentligen från början, handlar om viktnedgång och träning kanske inte bara ska handla om det. Man kan ju med skriva om sin vardag och skriva vad man gör och vad man brinner för i detta liv.

Kunna skriva av sig är riktigt skönt, att kunna utlåta sig är också skönt. Ibland kan det startas en del diskussioner kring ett hett ämne, ibland kanske ingen alls läser men ändå känner man sig stolt över att ha skrivit och känner ett hopp om att någon läser.

Jag vill kunna skriva varje dag, dessutom hade jag nog haft tid för det men anledning till det kan jag skriva en annan gång. Men det är bara det att man inte alltid får tummen ur röven (Sorry för grotesk användning av ord av den fina kroppsdelen, så kallat rumpan)

Flera gånger har jag sagt till mig själv och andra, samt skrivit här i bloggen "Jag ska skriva oftare!!" "Jag ska vara mer aktiv i bloggen!!" "Jag ska träna!!" "Jag ska klättra upp på en bergstopp och skriva Emma!!"
Men fast man inte gör någon av dom sakerna, hoppas jag på att andra accepterar en ändå och ändå inte ger upp hoppet.

Tack för att jag fick visa upp mina känslor, tankar och funderingar på dessa ord som blir till meningar och fina bitar i era ögon så kallat ögongodis eller lördagsmys.

Ha det gött alla därute så ses vi nog!

M.V.H Erik Poeten Markow


Nervös!

Hej alla!

Tänkte kladda lite med mina meningslösa ego ord.

(
Det som hände idag blir en nyhet nästa vecka, Kolla lokaltidningen, bläddra fram till artikeln om GF IDROTT och tipsa barnfamiljer som har pojkar 7 år och uppåt.)

Imorgon ska man som sagt på en jobbintervju. Ni lär märka om jag fått jobbet. Föjlden till att ja fått jobbet blir riktigt mycket skrivande. Blir det inte som planerat så lär ni nog inte få läsa något på hela dagen förrän på söndag. haha nej klart inte, jag ska inte deppa!

Jag säger som så här:
"Om du förlorar/misslyckas vinner du ett pris, vis du lyckas vinner du endast ett större pris"

Hungern efter en lyckad jobbintervju har jag men sanningen är att min själ håller på att "darra sig" ur min kropp så nervös jag är.



"Fredrik den trötte" vs intervju och intervju.

Som rubriken säger så har jag varit på en intervju angående killgrupp på gf idrott. Lokaltidningen var det som kom dit och tog lite bilder och skrev lite. Bild kommer att dyka upp nästa vecka i deras tidning. Håll utkik!

 Nästa intervju är väldigt viktig för mig, det är nämligen arbetsintervju hos Lernia. Ska intervjuas angående ett jobb på Pilkington. Hoppas på att få det jobbet!
 
 


Folkuniversitetet kräver energi...

Totalt meningslöst!
Men kaffet räddar situationen jag själv satt mig i, nämligen att vara trött och söka jobb. Visserligen sitter jag vid datorn och skriver i bloggen så att ni kan ta del utav det som jag gör just nu. Snackar med Mikael bland annat.


kvällspass

Hej kära läsare!

Drar iväg till gymet för att träna lite axlar, imorse var det som sagt brösten som fick ta en hel del stryk.
Sedan efter det så blir det läggdags för mig, upp till FU tidigt för en undervisning.

Något ni önskar er få se/läsa här på bloggen skriv gärna det! :)


Update från träningen...

Bröstpass och motion var förmiddagens träning.

Treadmill; tid: 15 min. förbränning av kcal: 140 kcal.
Cykel; tid: 10 min. Förbränning av kcal ca 80-90.

På kärt återseende gott folk!


tips som hjälper vid sömnbesvär

Godmorgon alla blogläsare!

Inatt har jag sovit relativt bra, har lite sömnbesvär och har knappt sovit 5 timmar per natt/dag.
en hel del dagar har jag fått lägga mig kl 6 på morgonen, bara för att jag inte kunnat somna tidigare riktigt jobbigt!

Ett riktigt bra tips från mig som kan hjälpa vid sömnbesvär är att Motionera, Det är otroligt effektivt både för kroppen och knoppen. Jag både joggade och cyklade på maskiner i förrgår och kan ju säga att det är just därför jag sover bättre. Man känner sig trött och vill verkligen gå och lägga sig tidigt.
Ett annat bra tips är att Läsa en bok precis innan du ska lägga dig, du märker hur ögonen till slut emot sin egen vilja vill blunda. Helt automatiskt. Du kan helt klart lösa lite korsord också, men som kille tror jag nog inte man vill det, jag själv hade aldrig tagit fram ett korsord, ett par glasögen, kopp The och börjat skriva in några bokstäver i ett par rutor. Nej tack, låt mig slippa lösa korsord. Har försökt men det är svårt :P.

Jag hoppas mina tips hjälper er på vägen till framgång på ett eller annat sätt. Nu blir det dunderhonung och sen motions och -armpass på gymmet.


bloggen ofullständig!

Hej alla!

Jag vet om att bloggen inte ser så klar ut just nu, jag satt igår och fixade lite med bloggen men märkte sen att "sid panelen" cyklat iväg någonstans, hittade panelen läääängst ned på sidan.
Detta problem ska åtgärdas inom kort, jag har ont om tid just nu men det kommer att fixas gott folk, ha tålamod!

Lite update om träningen; Tänkte faktiskt dra dit och jogga/cykla lite men tycker att det är för sent just nu, jag måste upp ganska tidigt imorgon för att bli intervjuad! (mer info kommer).

Såg att Erik uppdaterat sitt liv lite också, mycket härligt! fortsätt så gubben!


Fullt ös

Hej kära blogläsare!

Riktig toppen dag idag, kändes lite som en vårkänsla. Kittlades i hela kroppen nu under förmiddagen. Men sen slog det mig att..fan det är höst.

Vi ska inte deppa för att hösten är här, (slänger in en höst bild för behagligare känsla) nej för att massor av möjligheter växer fram, det blir exempelivs mer jobb. EM har dragit igång, la liga har startat och på tal om fotboll. ,Hif against Malmo today! 2-0 till hif, någon som tippar emot?

Nu ska jag strax göra mig färdig för att dra ner mot stan och besöka Fu, ska träna på lite jobbintervju där om en halvtimme.


Tro det eller ej! Men här har ni mej!

Tjena hoppsan folket! Hoppas att allt är bra med er. Fint väder, med lite regn och det känns ändå som en härlig dag. Jag är förkyld, men det får gå över snart. Jag är riktigt trött på det nu. Sitter här framför datorn och dricker kaffe och glor på Våra Bästa år! Helt okej serie, som jag följt länge. Sen blir det Hem till gården. Tyck att jag är löjlig om ni vill :P Men favorit serierna på morgonen :) Igår gjorde jag en insats. Jag tog på mig hörlurarna, satte igång musiken på mp3n och satte igång att gå mot Coop Forum för att handla, helt själv. Det var härligt att gå den sträckan och sen tillbaka med två kassar som innehöll lite grejer. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Hoppas ni lämnar en kråka :) Om det nu är någon som läser :) Ha det gött alla!! M.V.H Erik Poeten Markow

Tidigt pass

 Hej! hoppas alla sovit gott inatt.

Om cirkus en timme blir det träning för magen och 45 min joggning. Behöver få fart på konditionen.
Kommer skriva ner hur bra det går för varje vecka.




Ryggpass olika övningar.

Precis hemkommen efter ett rygg-pass, visualiserade några övningar och tränade efter dessa övningar, 2 set per övning och cirkus 4 olika övningar. reps låg på 10. körde dock inte slut på ryggen eftersom detta var första träningen på ca 2 månader. Inkluderade också övningar för underarmarna. Fungerade utmärkt!

Slänger in en låt, varsågod!

 


Effekten av kickboxning

Ja jag fick ju en rejäl kick av att boxas lite igår, kändes riktigt skönt att få låta musklerna arbeta lite.

Just nu sitter jag på fu och dricker kaffe. Tappat bort en papper med en mall på, passar på att dra nytta av detta så jag tar mig friheten att skriva lite på bloggen.

Snart på väg hem för att slänga i mig lite käk sen bär det av till gymmet!!!!! Pumpa som fan.

Tänker införa Facebook gilla knappen sen, ska bli roligt att se hur många som gillar mina och Eriks inlägg ;)

Dålig sömn men det ska ändras

Hejsan alla!


Jag tänkte börja och inleda dagen med en frukost framför ett Dexter avsnitt, senare bär det vidare för ett pass kickboxning.

Tänkte testa på kickboxning idag med pölönen faktiskt, verkar skoj, mycket styrka och kondition!


Jag skriver fast ni inte läser..

Bloggen är i full gång!

Jag har ett mål nästa år och det är att vinna Landskrona Marathon!

Mitt nästa mål är att få lite synliga magmuskler nu till vintern, tänker inte bulka för det blir lite för dyrt för en ungdom som inte har något fast jobb. Så därför tänker jag deffa till mig muskler, ingen bulk. Ska hålla en hyfsad balanserad kost där kolhydrater och proteiner kommer vara en lika stor mängd.

Jag hoppas att jag får lite pushar nu ifrån er, jag hoppas också att Erik min vän börjar träna samt att han håller mig sällskap med att vara nykter.  Jag har lovat en del att festa i slutet av månaden men jag måste bryta det löftet, att vara nykter och träna det är ju fan det bästa, och därför tänker jag fortsätta vara nykter och därför börja träna igen ! :)

Fitnessfredde is back! :P

RSS 2.0