Glömde kameran så kunde ej ta bilder...

Tja! Jag lovade ju innan att jag skulle ta bilder hos min mexikanska polare bianca, men jag glömde kameran.
Ska dock lägga in lite försenade bilder och videoklipp ikväll och imorgon.

Sen vill jag också skänka en tanke till barnen i afrika, vet om att det inte räcker men fattig som jag är
skänker jag en tanke till dem istället!

 


Godmorgon

Hello!

Hoppas att allt är bra med er idag, jag vaknade nyss och känner mig jäkligt trött. Sov inte så mycket inatt, vaknade ett par gånger inatt.

Idag blir det lovskola (A), ja jag är tvungen! Sedan blir det fika hos Bianca med Erik. Mycket angenämt, tar lite bilder där så dom kommer upp på bloggen här ikväll.


melody club

Ta och lyssna på Melody clubs nya album, sjukt bra album. "Goodbye to romance"


Sen vill jag bara säga att jag verkligen älskar att få kommentarer från homosexuella, dem är sköna typer.

Här är en rolig och trevlig liten homosexuell person som jag känt länge:

János Gay Henriksson AKA HARRY POTTERVinter!

Oh vad härligt det är med vintern, det är nog något speciellt med vintern asså!
Lekt lite i snön idag, sen glo på supernatural avsnitt. En härlig söndag.


Morgon med kaffe!

Sitter här och njuter av mitt morgonkaffe, nyss duschat.
Ska strax äta lite frukost sen bege mig mot skolan.

Jobbintervju imorgon kl 10, känns skönt att äntligen komma någon vart i livet, vi får ju se hur det går hoppas att det går jätte bra i alla fall.


Varsågod!

Här nedan får ni ett par personer som bloggar om just träning, speciellt om bodybuilding.

Kul att följa!

http://www.anderssvensson.org/

http://www.anderslundgren.nu/


Bloggar om träning!

Känner mig riktigt motiverad ju efter jag kollat på en massa individer som bloggar om träning, sjukt motiverad!
Hade tänkt följa 2-3 bloggar dagligen och se lite på förändringar, deras motivation, hur deras kost ser ut. Det viktigaste av allt, hur deras träning ser ut!

För er som inte vet så har jag börjat träna lite smått igen. Har inspirerat en kompis att börja träna, han har börjat bygga sin framtida "Arnold" kropp på fitness24seven. Tränar honom 3 gånger i veckan, har anpassat mig efter ett nybörjar program. Än så länge har han tränat 3 gånger, han har börjat få lite kunskap om kost och dylikt också. Vill tillägga att han ej tränat seriöst innan.


Snacket går...

En liten text av mig för ett tag sen.

Jag går längs vägen, fullt med vänner bakom mig i ett led, kanske 10 st på tu man hand. Jag fiser , en annan hörde det och berättar vidare, den tredje hittar på en händelse om fisen och berättar sedan vidare, den fjärde lägger till lite ord, den femte håller käften, den fjärde går till den sjätte och berättar vidare ryktet.  Jag får reda på detta lite senare då vi kommit fram till en återvändsgränd, det känns som om någon slagit mig i ansiktet när jag får reda på att jag tydligen hatat den som gått 2:a i ledet och därför fisit så att hon skulle hört vad hon betydde för mig. Jag inbillar mig fall på 400 m djup. På 10 m inser jag vad som hänt, på 40 m inser jag hur stort det här egentligen är, på 100 m är jag chanslös, på 200 m känner jag ingen att det bara är bättre att sluta skrika av smärtan och denna börda, på 300 m inser jag att det vore bättre om jag aldrig fisit. på 320 m börjar jag se slutet, på 370 m tar jag upp kniven och börjar hugga. På 400 m ligger jag där på marken chanslös och utan vänner.

Tänk att fis kan göra mig till en stor gris.

M.V.H Fredde


Dikt by Poeten

Hejsan folket. Nu har det inte skrivits här på ett tag, men jag tänkte mest komma in och säga hej, samtidigt skriva en liten mening och en liten dikt. Hoppas ni tycker om vår blogg, våra dikter, våra videor, tankar och vår vardag.
Jag Erik Markow, kallas av måna för Poeten. Ett fint smeknamn :)Jag kommer att världen chocka
Era ögon kommer att krocka
 Undra om ni blir glada
 Er kommer jag inte längre att trada
Jag har en liten hemlighet
Något som kommer att bestå i en evighet
Undra om jag kommer att er chocka
En massa i mig kommer i alla fall krocka
Mina dikter kommer inte att försvinna
Överallt kommer ni inte längre mig finna
En dag kommer jag att vara liten
Min kropp är väldigt sliten
Jag kommer att bli som ny
Dagen i ända kommer fortsätta att gry
Jag är den jag är
Det är det som livet lär
Jag älskar alla mina vänner
Ni är verkligen många som jag känner
Jag kommer inte vara där där och där
Jag kommer endast att vara här
Kom ihåg dem tre orden
Som de i serierna säger innan de begår morden
Jag älskar livet
Ta det inte för givet

M.V.H Erik Markow aka Poeten


Direkt!? låter perfekt!

Tänkte slänga in en fin text, skriven av mig.


Hunden som var den bättre!

En tyst och stilla kväll ute vid stranden, sitter vi och håller handen, samtidigt tänker jag på att få ha dig i famnen. Vågorna gungar lugnt och med en väldigt liten styrka träffar dem stranden och dras sedan tillbaka. En vuxen pitbull springer fram ur skogen, som bara vi två ser. Han får syn på oss, rätar på sig, sänker svansen, sänker sakta ner det högra bakbenet mot marken. Han tittar ytterligare några sekunder för sedan resa på svansen och sen springa mot sitt mål. Jag pressar min älskades hand så hårt att hon ska känna att du aldrig ska glömma att hon en gång var min, så hårt att genom styrkan i våra händer ska du förstå att det här kan vara sista gången som jag ser dig. Vaknar och inser att jag bara drömt om dig, du som en gång var min, men en bättre kille kom och tog dig ifrån mig.

Biggest loser?

Hejsan igen.
Okej, jag erkänner...jag kan inte slita mig från bloggen :P Men jag tänkte bara fråga er en sak...jag tittar för tillfället på tv4, som sagt. Såg ett reklam inslag på tv4 om Biggest Loser. Jag har inte riktigt lyckats med mitt mål, än. Men kanske skulle man ta och söka in till programmet? Jag gick i alla fall in på hemsidan och kikade..Vad tycker ni, skulle det vara rätt av mig, skulle jag passa i programmet..rakt på sak, SKA JAG SÖKA?!
Jag själv är lite sugen på det faktiskt, men jag vill veta vad ni läsare tycker :)
Kommentera mera och skriv vad ni tycker och tänker. Era ord och meningar räknas :) Men helst inget anonymt inlägg, dom lyssnar jag inte lika mycket på.

M.V.H Erik

Imorn börjar det, på söndag slutar det

Godkväll!
Nu sitter jag med min mor i soffan, vi tittar på Mammas Pojkar. Det är sista avsnittet ikväll, så det är ganska spännande. Om jag får bestämma så ska Bobby välja Jane. De passar ihop så oerhört bra. Om sen Bobby är verkligen en bra kille, vet jag inte. Han verkar bra på tv, men bakom tvn? Det lär man förmodligen inte veta, jo möjligtvis av skvaller tidningar. Men ska man då tro på det? Ingen aning. Men det blir säkert jätte bra. Vi får först och främst se vem han väljer :)
Men han där 30 åringen..vad han nu heter..väljer han tjejen som är runt 30 eller tjejen som är lite vid 19 bast. Spännande :D
Skåningen med muskler och grejer..Tim heter han nog...han hittar nog en bra tjej och den tjejen kommer säkert bli nöjd :)

Imorn är det skola för sista dagen på veckan. Därefter nalkas det julpyssel med polare.

På lördag ska vi hem till två super trevliga tjejer. Vi ska dricka glögg och skåla in julen! Där är lite mer folk, så det ska bli spännande att se vilka. Kanske känner man någon mer :) Vi är ju ganska sociala av oss, Erik och Fredrik.

På söndag ska jag på dop. En tjej jag känner har nyligen fått ett barn och ville att jag skulle komma dit. Jag känner endast henne, hennes mamma och bror typ. Så det kan bli spännande. Där blir det ju ännu fler människor att träffa. Kul kul :D
Vill ni att jag fotar mig och lite annat trevligt på söndag, så säg till om det i någon kommentar till detta inlägget :) Eller om ni har önskemål på annat foto eller en annan video under helgen :)

Förhoppningsvis tar Fredrik med sig kameran till både imorn och resten av helgen, så vi kan fota och filma :D Vi ska ha in en och en annan videoblogg i alla fall och lite foton :)


Ni får jätte gärna kommentera, det är det som håller oss vid liv också. Skriv vad ni tycker om inläggen, om oss, frågor, önskemål osv. Vad som helst! :D Vi älskar att få kommentarer. Det är riktigt roligt. Vi blir så stolta över oss och varandra :D

Ha det så bra nu! Nu blir det att fortsätta se Mammas Pojkar och dricka kaffe.

M.V.H Erik


Lady och Erik


Vad ska det betyda? :)

Godmorn!
Jag sitter här och fundilerar lite medan jag lyssnar på lite musik på youtube, dricker kaffe och har tv:n på, på tvshop. Det finns ju inte så mycket annat på trean för tillfället, egentligen inte heller på någon annan kanal. Men om cirka en halvtimme börjar det komma lite grejer på fyran och sen 06.30 börjar Vakna med TheVoice på kanal 5 :)

Jag vaknade för ungefär en timme sen. Min dröm var väldigt speciell och för tillfället känns det som att det var den mest underbara och romantiska dröm jag har haft. Jag kommer nog att känna det senare med, eftersom det var något helt speciellt med den och den var så verklighetsbaserad. När jag skriver om det snart och berättar, så kommer ni nog skratta och tycka att jag är knepig. Fast det tycker ni nog iofs redan :P
Men i alla fall så var det om Lady och Lufsen. Ni vet den dära scenen när de två hundarna sitter utanför bakvägen in till köket på restaurangen. Då var jag Lufsen och en tjej vars namn jag inte nämner, var Lady.
Men själva grejen är att vi var inte just dom där hundarna...vi var vanliga människor som satt på bakgården intill ett gatt, där det var som ett kök. Vi hade ett vanligt fyrkantigt bord, en röd och vit duk. En tallrik spaghetti och köttbullar. Jag rullade fram en köttbulle till henne. Sen när vi åt varsin ände av spaghettin, så satt dom två ihop. Dom var ihop knutna.
Men i alla fall så vaknade jag upp av att jag nynnade på den där låten för mig själv. "Denna härliga natt Denna underbara natt som vi kallar Bella Note" Den kanske inte blev helt rätt, men det var ungefär så :)
Det var en helt fantastisk dröm. Sagolik. Underbar.
I nästa inlägg, kommer jag att lägga in ett klipp från Lady och Lufsen. Om ni inte vill se hela, så spola fram till spaghetti scenen, så kommer ni se ungefär samma som jag gjorde i min dröm.
Tjejens namn vill jag inte avslöja, som sagt. Jag kommer inte heller att säga det, fast ni frågar i kanske era kommentarer eller så. Men hennes namn består av 4 bokstäver. 

Ha det så bra allihopa. Jag ska dricka upp mitt kaffe nu, sen hoppa in i duschen och efter det blir det att glo på femman :) Ha en underbar dag!

M.V.H Erik

hahahaha!

Detta var det klippet på länge!

 


Ris och RosMin "Dagens Ris" går till mig själv. Jag tänker för mycket. Tror för mycket. Överdriver. Går över gränsen i min tanke. Förlåt till en viss person.
Min "Dagens Ros" går till alla lyckliga själar överallt och glada ansikten. Vackra leenden. Allt underbart ting.


M.V.H Erik

Ris och ros!

Ris och Ros

Ros
(fredrik) Min ros går till Serier! Har man tråkigt eller har inget annat för sig så kan man ju sätta på en bra serie, kan ju ge exempel på serier som är av mina favoriter (rangordning):
1. Las vegas (slutat)
2.vänner
3.Smallville
4.heroes

Ris
(Fredrik) Skulle utan tvekan kastat en massa ris på skånetrafiken! Varför!? här får ni förklaringen:
Bussarna kommer aldrig i tid, tågen kommer för tidigt så när man kommit på den tid då tåget skulle kommit, ja då har tåget redan kört för typ 3 minuter sen!

Sen är busschaufförerna riktigt otrevliga också.


Nya Tider


Skilda Världar


Vita Lögner


Vänner och Fiender


Tre Kronor


Nostalgi igen

Godmorn alla där ute!
Hoppas att det är bra med er :) Här är det också bra. En morgon bestående av kaffe och Vakna med TheVoice. Underbart.

Jag har skickat in ett mejl till programmet om vår blogg, vi får se vad det blir av det. Det kan bli antingen spännande och skoj, eller inget alls :P

Jag tänkte ha lite nostalgi denna morgon. Ni vet säkert vid det här laget att jag är en liten nostalgi-person, bland annat.

Min inspiration till nostalgi denna gången var att Sanna Brådinge (Stavning?) var med i Vakna med Thevoice hela förra veckan och då spelade de upp intro-melodin. Helt underbar.

Så jag lägger in videoklipp på Tre Kronor, sen också Vita Lögner, dessutom Skilda Världar och Nya Tider, till sist Vänner och Fiender. Videoklippen kommer efter detta inlägget.

M.V.H Erik


Halsont!

Sitter här och har lite smått ont i halsen, tänkte egentligen dra iväg och fixa lite i skolan men det sket sig.

Dagen ska bestå av en massa avsnitt av: M.V.H Fredde

Videoblogg

försök nummer 3! sjunger väldigt fint gör vi! :)


Julvideo


Juuuuuul......gooooooodis

Sitter här med Erik och leker lite med några apelsiner, trycker i typ ett 100 tal nejlikor gör lite ont i tummen efter ett tag.

Lite bilder än så länge!


Videoblogg!

Här har ni lite av kvällen!

en aning fulla, men det blir värre i ett annat klipp....Lång natt


Grattis än en gång Mia!
Det var en jätte rolig kväll/natt igår. Först drog vi ner till Tycho där vi redan bokat bord för att käka lite, sedan bar det av till Sara där vi drog några öl. Några timmar senare drog vi ner till stan. Kommer upp något videoklipp från igår också, jätte rolig kväll tack än en gång alla inblandade!

Vi bjuder på bilden! (gammal bild)Videoblogg och hyllning, skruva ner!

SKRUVA NER :)
Tydligen så har Erik så jäkla kass dator så han förstör videon! Datorn pajjar ljudet när vi sjunger :(.


Tävling

Vi tänkte ha en liten tävling och börja odla skägg, pipskägg.
Nyårsafton ska vara dagen då vi ska raka av skägget, den som rakar av det för tidigt ska få gå med rött läppstift. Den som vann tävling ska få välja ut ett offer som ska bli kysst på kinden! Detta filmas såklart! :)


Levande ljus och städning

Då var det dags för lite städning med trevlig och behaglig musik med lite doftande rökelse och levande ljus.
Som sagt så hade jag och Erik tänkt dela med oss av våran söndag då vi hade tänkt göra lite julgodis!
Missa inte det, videon kommer dyka upp på kvällen.

Ibland får man bjuda på sig !


Jultema försök nummer 2


Jultema!

Försök 1!


Videoblogg!


RSS 2.0